Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: dakiiiiiii????????
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Chitam na auto.ba da ce u F-AC biti uprilichena testna voznja novog (kinetic) Focusa (facelifta)
kad bi on mogao u prodaju i kakve ce mu biti cjene ???
Slusaj Kameleon Smile u nedelju 10 tog ima test voznja ispred merkatora TZ. Cijena je od 30.000,00 KM pa dalje.
hocu i ja da testiram! Smile
jel to moze ko hoce testirat...?
Moze, samo se pojavi tamo u 9
ja sam u 7 ispred merkatora Icon_mrgreen
joj rano to... ako uspijem ustat heh Smile
šta je sa područjem KS???
A bit ce 10og se nacrtat ispred merkatora Smile
ej a sta ako auto slucajno ne ispuni sva ocekivanja i slucajno se prilikom testa okretanja pod rucnom okrene na krov .... jel to vozac snosi sve troskove il ford????

Quote:

ej a sta ako auto slucajno ne ispuni sva ocekivanja i slucajno se prilikom testa okretanja pod rucnom okrene na krov .... jel to vozac snosi sve troskove il ford????

pored tog sto ces postat kupac tog istog auta, bices i polomljen....

HuKa Wrote:

Quote:

pored tog sto ces postat kupac tog istog auta, bices i polomljen....

Htio ti to ili ne Smile hehehhehehehehe

Nece bit nikakog povlacenja pod rucnom i sl. sranja, posto to nisu kola od kartona pa ono ko ga jebe ako se sjebe.....neg kulturno sjednes provozas se i to je to, ako ti se svidi obratis se prodavacu....(daki i denis) i to je to......kes na sto i vozi.....
valjalo bi to testirat...ima do babe svratit, dva krmeta prevest... :D...ako pitaju st aradim, reci cu prodavacima da ga testiram za namjenu na koju sam mislio :D
hocel sutra bit ova test voznja?da ja pitam na vrijeme da ne ustajem dzaba ko vampir
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13