Chitam na auto.ba da ce u F-AC biti uprilichena testna voznja novog (kinetic) Focusa (facelifta)
kad bi on mogao u prodaju i kakve ce mu biti cjene ???
Slusaj Kameleon

u nedelju 10 tog ima test voznja ispred merkatora TZ. Cijena je od 30.000,00 KM pa dalje.
hocu i ja da testiram!

jel to moze ko hoce testirat...?
Moze, samo se pojavi tamo u 9
ja sam u 7 ispred merkatora

joj rano to... ako uspijem ustat heh

šta je sa područjem KS???
A bit ce 10og se nacrtat ispred merkatora

ej a sta ako auto slucajno ne ispuni sva ocekivanja i slucajno se prilikom testa okretanja pod rucnom okrene na krov .... jel to vozac snosi sve troskove il ford????
ej a sta ako auto slucajno ne ispuni sva ocekivanja i slucajno se prilikom testa okretanja pod rucnom okrene na krov .... jel to vozac snosi sve troskove il ford????
pored tog sto ces postat kupac tog istog auta, bices i polomljen....
pored tog sto ces postat kupac tog istog auta, bices i polomljen....
Htio ti to ili ne
hehehhehehehehe
Nece bit nikakog povlacenja pod rucnom i sl. sranja, posto to nisu kola od kartona pa ono ko ga jebe ako se sjebe.....neg kulturno sjednes provozas se i to je to, ako ti se svidi obratis se prodavacu....(daki i denis) i to je to......kes na sto i vozi.....
valjalo bi to testirat...ima do babe svratit, dva krmeta prevest... :D...ako pitaju st aradim, reci cu prodavacima da ga testiram za namjenu na koju sam mislio :D
hocel sutra bit ova test voznja?da ja pitam na vrijeme da ne ustajem dzaba ko vampir