Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Motorola RAZR² V8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Obicna RAZR V8 ima i ona je u Srbiji u BG oko 250 €, to ti znaci kod nas dodje nekih 520-550 KM...ova Luxury Edition ko sto je na slici nema...
mobilni svet jaka stranica,ja sam preko njih kupio n95 8gb,u tuzli je nigdje nije bilo...svi kazu sutra dolazi danas sutra danas sutra i na kraju odem u bg po tel...
de i meni nadji samsungF700 :D ja ga trazim od 12 mjes po sarajevu cijelom,niko ziv nije ni cuo za njega ,mada ne znam kako kad je mobitel bomba u evropi

Astra Wrote:
de i meni nadji samsungF700 :D ja ga trazim od 12 mjes po sarajevu cijelom,niko ziv nije ni cuo za njega ,mada ne znam kako kad je mobitel bomba u evropi

imas u BG, eto pogledaj na mobilnom svetu, ja sam tamo kupio d900 kad je tek izaso i puuuno je jeftiniji bio tamo nego u Tuzli

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1327/Samsung/F700

imas tu luxury u at i u de 554 eura :D
premocan tel
mah razr taj v8 samo lijepo izgleda i nish vise,
nokia rulez ba :D
morel n95 8gb parirat toj tvojoj :P
pa ljudi sta vi vise hocete od telefona...jebes ti njenu kameru, kad ona sa 5 mpx ne moze napravi po mraku sliku ni ko dig. kamera od 2 mpx...ako hocete mob zbog kamere nemojte se ni u jedan pouzdat, jer su svi sranja, dzaba im nabijaju megapiksele, a ustvari nista od njih, dok nema dobar blic...pa je taj prob. pokusao rijesiti SE ugradnjom xe. blica...al opet nije to to...zatu uzmite mob normalan i digitalnu kameru za razliku para koju cete dati za neki skuplji i na konju ste...

SamiRX-8 Wrote:
Pricajte vi sta hocete, freek ima najjacu motorolu Icon_mrgreen

to je ziva istina!! nemozete mi nista!! moja motorola je top topova!
Smile

ma ja koji god sam imo, nije bilo problema...evo sad trenutno imam BenQ-Siemens EF81 i nema frke nikakve s telefonom...jedino nekad nece da otvori malo vecu sliku, al zato s karticom od 1 gb leti i ima jedan od najjacih zvucnika sto sam cuo na mobu...jedina jos zamjerka je losa kamera po noci, jer nema nikakvog blica...
jebla vas kamera i telefon! stavit cu cip tuning na svoju motorolu pa ce da v rsi brze pozive od svih vashih kanti!
Smile
al nemoj stavit jedan, stavi jos jedan na njega, da zove jos brze...hhihii
hahahahahahahaha, i turbo je u planu, al nidje nema intercoolera da se stavi..
nokia i samo nokia Wink
Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13