Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mini fiat skup :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Okupilo se drustvance slucajno Smile
Na slikama jedan 2.0 16v, jedan 1.4 8v Icon_mrgreen, jedan 1.3 turbo, i last but not least, jedan buduci, gotov u iducih par dana 1.6 turbo Smile
P.S. Mercedes uljez veze nemam koji je motor, dizlo neko Smile

i za kraj jedno odmjeravanje snaga Icon_mrgreen
Dobra kolekcija Smile

eddo Wrote:
hehehehe jest se neko nalozio na fiate .... Icon_mrgreen .... ej da te pitam kako ce ti se zvat prvo dijete .... kako bi odgovorio .... bil bilo .... "zvace se ... FIAT" Icon_mrgreen hehehehehe (sala mala) Icon_mrgreen

Pu pu pu, kaka crna djeca kako li sta mani me se Icon_mrgreen
Daleko im kuca Icon_mrgreen

To je akobogda buduci 1.6 turbac Smile

A drama drama drama je, lakiran prije par dana u crnu perlu s crvenim zrncima, oprema ful ful ful, ukljucujuci i kozu, bio 1.4 turbak
Fina kolekcija Smile

trizex Wrote:
To je akobogda buduci 1.6 turbac Smile

A drama drama drama je, lakiran prije par dana u crnu perlu s crvenim zrncima, oprema ful ful ful, ukljucujuci i kozu, bio 1.4 turbak

Vidio sam ga prosli vikend i predobar je. Jel to ovaj GT sto se prije par mjeseci prodavo ispred BIT Centra?

[attachment=5004]

[attachment=5003]

To je taj Wink Dobio je jos krovni spojler, nove zmigavce/farove, lakiranje, i motor sad Smile i da, 16kice
Pozvao se kod mene u Sa kada slozi motor akobogda, pa cu onda "upucat" koju
Kako sam ja bio zagrijan za tog GT-a, a cijena mu je bila pravo povoljna, cak sam iso i da se auto pregleda i bilo je top, trebalo zamjenit kompresor klime... da sam naso musteriju za svoje auto, uzeo bi ga :(
Imao je on dugo problema s motorom, duga je to prica. Vec kad je dosao u ruke celi (znas ga valjda, njegov je i zuti uno s slika), doslo se i do problema Smile U rekordnom vremenu Smile Pukao zub bio na bregastoj, za jedan usisni ventil mislim, i trkeljalo auto, par godina se tako "napola" vozalo, genijalci nisu mogli da dokuce problem Smile

Cudo je njega gledat kak radi Smile
trizex preko koje stranice uploadujes slike? jer sve do sada sto si ti postavio ne mogu vidjeti Icon_mrgreen
evo jedna preko fotorola.com / nisam nasao nigdje resize picutres
pa tako da... Icon_mrgreen

[img][/img]
vidi mog ficeeeee :((((
eee ljepoto moja sta ti uradishe
a fiakera kao u prici,a punto je posebno fin nema sta
mah ajdo ... usro je motku paVuk :(
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13