Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: knoxville vs Outrage
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pravila se znaju
Rok do 04.februara do 23:59!
Sretno!

1600x1200
http://www.netcarshow.com/opel/2004-astr...per_01.htm

onu prvu temu obrisati !
hahaha knoxville in da house

riders on the storm

say it laud madafakaz
Outrage!
Radi boje i 2 vrata a i felgi nekako mi one tvoje mutne knoxville :D
Svaka cast vam obojici!
OutrageIcon_coolIcon_cool
Ako se ne varam felge su sa Golfa 5 ABTIcon_wink
Svaka vam castIcon_cool
Pozz
izgleda da se ocjene dobijaju na auto koje izgleda što realnije..svašta..

al et

čestitam

vozi dalje
Outrage, moj glas ide za tebe..

knoxville, malo su ti felge mutne, kao i pozadina, boja je samo deseratured, nisi nista dodavao tako da jako lose izgleda, ali dobro si to zamislio Wink

.nOKe Wrote:

knoxville, malo su ti felge mutne, kao i pozadina, boja je samo deseratured, nisi nista dodavao tako da jako lose izgleda, ali dobro si to zamislio Wink

ajd necu se sad raspravljat al et vidim da niko ne jebe ni 2% effect.e

a reci jel realnije da felge ovako budu zamrljane ili da zadnja guma od auta moze biti rezervna za kamiona ?

a ev ti mi samo reci sta sam uradio sve na autu..probaj se maximalno zagledat pa mi javi...

Outrage Wrote:
knoxville u cemu je sad problem???
Ja sam uradio i ti si uradio rad,raji se vise svidja moj rad,hocemo se sad svadjati oko toga? Nemoze ti svoj rad ocjenjivati,ja sam tvoj rad fino pohvalio,nisam ni rijec rekao ni moj bolji ni tvoj bolji,jer nisam u poziciji da govorim JA sam bolje uradio! Ali eto raja je pogledala i odlucila da im se vise svidja moj rad! Ako cemo se radi toga svadjati,netreba ni organizovati ovakvo takmicenje! Nije to cilj i poenta bila svega ovoga koliko ja znam!?

A posto vidim da si odlucio da kritikujes ti moj rad,pa da i ja kazem par taktova na tvoj? Zasto su ti zamucene felge??? Prvo to nije efekat vozila u pokretu ako si to htio da postignes,a i da jeste nemoze biti auto u pokretu a pozadina cista?! Svaka cast na radu ali ne pocjenjuj druge,budi fer i prihvati kako je vecina odlucila i glasala! Gubim bolju kada vidim ovakve komentare od tebe!!!

nije ba nikakva frka..samo mi ide .... ma hajd ne bitno svaka čast Wink

kao ziri ovo cu reci:
Knox: isao si na artistic look, to mi se svidja. svidja mi se mnogo pozadina, mislim da lezi uz mracni motiv auta. kod svoje umjetnicke potjere si ipak pretjerao kod felgi. moras priznati da je ipak to sve moglo da se bolje realizuje. ne mogu ti opisati koliko mi se farovi svidjaju, pa i sav prednji dio komplet, ali nisi uspio da uradis saturaciju na autu da se istinski uklopi. iz umjetnickog aspekta razumijem da si zelio da postignes dobar kontrast. sve u svemu, da nisi efekte radio na felgama i mozda ih zamjenio nekim zescim bio bi definitivno moj favorit.

Out: ti iznenadjujes odmah na prvi pogled. dobijem osjecaj da su prosli tvoji pokusali bili radjeni od druge osobe. i dalje se moze vidjeti da nije sve radjeno na profi nivou, ali obzirom da PS-om vladas tek krace vrijeme, odradjen posao itekako dolazi do izrazaja. necu sakrivati svoje simpatije prema Knox-ovom konceptu koji ipak nije postigao nivo savrsenstva koji je itekako imao potencial da postigne, vise mi se svidja, kompletniji je. ali zbog nedostataka na njegovom radu i obima truda i modifikacija ulozenih u tvoj, proglasavam te pobjednikom. moras vise truda uloziti u detalje.

Pobjednik:

Outrage
ebga vidis da sam poslusao ono tvoje "pusti da prenoci" mozda bi i stavio druge felge al et..

outrage sretno dalje

a vidimo se na battle ground 2 challengeu
isplatilo se je! Smile
Samo uvedite pravilo da neko ko se takmicio ne moze glasati za nekoga ako je vec taj glasao za njega u njegovom takmicenju!
PS: Valjda ste skontali sta sam htio reci :D

legionar Wrote:
Samo uvedite pravilo da neko ko se takmicio ne moze glasati za nekoga ako je vec taj glasao za njega u njegovom takmicenju!
PS: Valjda ste skontali sta sam htio reci :D

hoces da kazes da takmicari ne mogu glasat ?

Kasno je za glasanje jer se poznaje pobjednik, ali samo hocu reci svoje misljenje! Knox je imao puno bolju ideju, ali nije realizovana u potpunosti, prednji kraj je predobro uradjen svaka cast! Out: Kod tebe nekako felge nerealno izgledaju!! Ali je uradjen ostatak kako treba, isto farovi nisu lose ispali ali moglo je i bez znaka ali..

Cestitam pobjedniku!

knoxville Wrote:
izgleda da se ocjene dobijaju na auto koje izgleda što realnije..svašta..

al et

čestitam

vozi dalje

pa fakat da ti je tako jarane, pogledaj malo strane VT forume, pa ces vidjeti da ti se najvise ocjenjuje BRUSH SKILLS i da je auto realno, to ti je bit tuninga, ne da stavis sto vise plastike na njega ili dioda pa da to natjunirato izgleda ..

knoxville Wrote:

.nOKe Wrote:

ajd necu se sad raspravljat al et vidim da niko ne jebe ni 2% effect.e

a reci jel realnije da felge ovako budu zamrljane ili da zadnja guma od auta moze biti rezervna za kamiona ?

a ev ti mi samo reci sta sam uradio sve na autu..probaj se maximalno zagledat pa mi javi...

jarane tako zamrljane fele su isto nista (nemoj se ljutiti ali si me povukao za jezik ovim komentarom)..
ja ocjenjujem realnost, i kako sve to izgleda u sustini

nekom ce se svidjeti neke druge stvari, stvar je ukusa Wink

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13