Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P:Peglica
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ovo je dzabe ako je u voznom stanju i ako ima papire uredne ! Smile
a ma djabe...izgleda da joj nema spasa da se dovede u normalno stanje
...vidi limarije
..od ovog se moze napraviti kakav pokretni rostilj...bolje da je prodas u staro zeljezo,vise ces dobiti..
Ma dobro raja necemo sad ponizavati,covjek je postavio cijenu nije nase da komentarisemo Smile
Zelim mu da proda Smile
Da se ovo uraditi... Gdje se nalazi peglica?
Boli me briga,neka ga izvaga pa ce vidjet da moze vise dobiti za zeljezo...Allah dragi mi je svjedok da  nisam imao namjeru povrijediti nikoga,hihi..
nikad je nisam vozio,volio bih i to probar :D:D  a nije puno para
...ja sam je cak pod rucnom okreto...ccc
e pametnjakovicu ajd objasni koliko je para potrebno da se vrati iz mrtvih,e ajd zivota ti...i bil je ti LICNO mogao dovesti u to stanje???hehehhehe
ima ima i te kako ....

gdje se nalazi auto i jesul uredni papiri ??? - ja sam kupac ....

Rodjeni Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:
e pametnjakovicu ajd objasni koliko je para potrebno da se vrati iz mrtvih,e ajd zivota ti...i bil je ti LICNO mogao dovesti u to stanje???hehehhehe

e sad...koliko para je druga prica...dal se isplati,ili se ne isplati i dal neko oce ili nece to da radi,nebitno je...a da bi se mogla dovesti u dobro stanje,MOGLA BI....
i DA,ja bi je mogao LICNO dovesti u dobro stanje...
jer to sto ti ne bi mogao s tim nista napraviti,ne znaci da niko drugi ne bi...

joj nemoj tebe i tvog pravljenja...ti kad bi napravio ovu peglicu bila bi jedno 10.000km,jbga drug rucni rad hahah,il ako ima neko zainteresovan za onaj drugi ZUTI kontejnercic onda moze i za 7.000km...ccc
LOL

jel dosta ??? heheheh neka pegle,nemojte se vi bezveze svadjati Wink
ovo se isplati uzeti za izivljavanje i kad ti dosadi na otpadIcon_mrgreen
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13