Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: trokiranje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
kolega iz Požege ima istu vozilicu kao i ja ali nema pristup netu, pa ću ja priupitat umjesto njega Smile . radi se o toyota celica 2.0 gti 156ks 16v i dešava mu se nešto jako čudno. kad ju upali vozi normalno dok se ne zagrije na radnu temperaturu..onda počne raditi na 3 klipa..povremeno..kao da trokira.. i onda odjednom stalno počne raditi na 3 klipa. kao traktor ima zvuk onda, užas. pomislili smo da su svjećice.. promjenimo..opet isto.. pa smo mislili da su kablovi od svjećica..promjenimo..opet isto.. sad ne znam, jedino šta preostaje je očistit dizne? da li netko možda zna u čemu bi bio problem?
razvodnik paljenja???

IGY Wrote:
razvodnik paljenja???

a da nisu uljne karike? ili brtva glave?

Neka pregleda elektroniku, mozda se tu nesto poremetilo.
Uljne karine..NE,kao ni ovo drugo, tu ce ti trebati mađionicar da ti otkrije problem, moze biti razvodnik,pumpa,a pogledaj i dizne....
Razvodnik paljenja moguce... moguce predpaljenje isto tako... dizne nisu jer one bi radile isto to i kad je leden... pumpa goriva isto tako tesko da moze biti jer ona ne moze odrediti da ne radi 1,2,3 ili 4 klip tj da ne dobiva gorivo ili iskru. Ona moze ili raditi ili ne raditi tj imati pritisak goriva ili imati slab pritisak goriva. ako ima slab pritisak auto ce raditi na nizim obrzajima normalno, a na visim obrtajima ce trzati i gubiti snagu i nece vuci. Ako ima razvodnik paljenja nek pogleda kakva je razvodna kapa i kakva je razvodna ruka.
još uvijek ne znamo šta je. danas ćemo skinut dizne pa odnjet na čiščenje.. ako to ne bude to...onda stvarno ne znam šta bi moglo biti..
Rekoh ti vozi mađionićaru... Smile

ErRoR Wrote:
Rekoh ti vozi mađionićaru... Smile

nije trebao mađioničar. ipak su dizne bile u pitanju Smile evo ga, satavljen  s čistim diznama, radi kao doksa Smile

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13