Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kupujem auto do 10 000KM
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
zar ne ptuujes ti vani ? :D
ma bolan kupi super oglase pa traži,šta treba nas 50 da ti predlaže...svašta...pozzzz...
andre ko i ja. i ja mozda budem iso vani studirat, pa se sve kontam bil ulago sta u auto, posto cu ga prodavat ak budem iso... a opet kontam i da dam koju paru, pa da ga ostavim...
hebena situacija, jelde drug? :D
kupi novog yugu!!! ili skalu (stoleta)
auto vuce na jednu stranu, a razum na drugu... al mislim da nema sumnje sta je jace :D

Fiesta_Boy Wrote:
http://autopijaca.ba/index.php?vozilo=43&page=3&view=33695

gledao sam ga na AP prosle nedjelje i svima bi preporucio da je ne kupuju. kad je vidis uzivo sve ti je jasno. tona kita, sve na njoj visi, sarafima lajsne i pragovi pricvrsceni, ma strahoba ziva.

emirEX_sa Wrote:
gledao sam ga na AP prosle nedjelje i svima bi preporucio da je ne kupuju. kad je vidis uzivo sve ti je jasno. tona kita, sve na njoj visi, sarafima lajsne i pragovi pricvrsceni, ma strahoba ziva.

zna tepsija kako ide :D hahaha, zar ovaj nije VR, koliko ja vidim po snazi, 128kW, trebalo bi da bude, mislim onda je bio kad smo ga mi gledali.. osim ako mu nisu stavili drugi motor..

Stim da je bezze sto su mu zavarena vrata nazad Icon_lol

hhahaha
ne iznenadjuje me
ma mani se ti tih strasnih naTjuniraTih trkackih masina

kupis si nes normala, pa vozaj Wink

Moja preporuka ti je neka ibica ili tak nes Wink

ne radi nes autopijaca.ba pokazao bih ti jednu sto sam je ja neki dan gledao.. ma extra

eh sada je pitanje sta ti trazis, dizel benzin, koja marka auta, za koje svrhe, ima tu dosta pitanja i podpitanja Wink

pozz i sretno
Jarane to auto je strasno, vjeruj mi neces se pokajati.. Auto je super, ima super motor, i jako precizan mjenjac, sto ce ti dosta raje potvrditi, pitaj clana boki_vr6 on ima togi denticnog sa tim istim motorom i on je zadovoljan autom..

neces se sigurno pokajati..

samo pazi u kakvom je stanju masina i unutrasnjost auta... taj hobby zna nekad smece prodavati.. Wink
Neces se sigurno pokajati Wink

np

andre306 Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:
http://autopijaca.ba/index.php?vozilo=43&page=3&view=33695

znam boki, samo se bojim da nije djavolova, sto je kitovao zadnja vrata, pa da mi na rupi auto svo popuca od kita.... inace je lijep golf....

da da to ti je ta trica... bila sa 4 vrata... na autu ima vise kita nego lima skula pravaSmile...ovo ti govorim jer je prije par mjeseci bila u vlasnistvu mog druga i jedva se rijesio tog smeca pozz

Mislim da ga niste dobro shvatili, covjek oce da vozi auto, a ne da ga gura. Znaci neke varijante sa 70 i manje KS ne dolaze u obzir. Trazi VTS 16V sa 120 KS ili 106 GTI sa istim motorom.
Malo cijena preletila,ali fin auto,dosta opreme!

http://autopijaca.ba/index.php?vozilo=3&...view=31271
Focus 1,8 16v
99
crna metalic, 3 vrata...
Solidno stanje...
063 461 077
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13