hebena situacija, jelde drug? :D
gledao sam ga na AP prosle nedjelje i svima bi preporucio da je ne kupuju. kad je vidis uzivo sve ti je jasno. tona kita, sve na njoj visi, sarafima lajsne i pragovi pricvrsceni, ma strahoba ziva.
zna tepsija kako ide :D hahaha, zar ovaj nije VR, koliko ja vidim po snazi, 128kW, trebalo bi da bude, mislim onda je bio kad smo ga mi gledali.. osim ako mu nisu stavili drugi motor..
Stim da je bezze sto su mu zavarena vrata nazad ![]()
ne iznenadjuje me
ma mani se ti tih strasnih naTjuniraTih trkackih masina
kupis si nes normala, pa vozaj

Moja preporuka ti je neka ibica ili tak nes

ne radi nes autopijaca.ba pokazao bih ti jednu sto sam je ja neki dan gledao.. ma extra
eh sada je pitanje sta ti trazis, dizel benzin, koja marka auta, za koje svrhe, ima tu dosta pitanja i podpitanja

pozz i sretno
neces se sigurno pokajati..
samo pazi u kakvom je stanju masina i unutrasnjost auta... taj hobby zna nekad smece prodavati..

np
znam boki, samo se bojim da nije djavolova, sto je kitovao zadnja vrata, pa da mi na rupi auto svo popuca od kita.... inace je lijep golf....
da da to ti je ta trica... bila sa 4 vrata... na autu ima vise kita nego lima skula prava
...ovo ti govorim jer je prije par mjeseci bila u vlasnistvu mog druga i jedva se rijesio tog smeca pozz
http://autopijaca.ba/index.php?vozilo=3&...view=31271
99
crna metalic, 3 vrata...
Solidno stanje...
063 461 077