nemoj se nista cuditi tome ja sam vec navikao na isto pa mi je i svejedno.
ocito lupetas gluposti pa ti pobrisu postove....Ja nisam niti znam ko ti je pobriso, ali sigurno nije djaba.....
Nesto si napisao u suprotnsti sa pravilima, a jbg kad bi svakome obijasnjavali sto i kako onda...
ako je pozdravljanje novog clana foruma lupetanje i ako je pomoc odredjenom clanu oko njegovog projekta lupetanje onda fakat lupetam previse.
nidje veze. nekom je fakat dosadno pa se igra sa rajom.
Ja sam mislio nema ti makar 50 koliko se bunis :D
Ima i onoga, ako beze lupas po forumu mozda ti zato neko brise postove, nije samo nabijati postove, treba da svaki bude na svom mjestu, mada nekazem da si beze kuco, ali moze biti i do toga.
Mozda je izbrisana cjelokupna tema a ti u njoj imao nekoliko postova i eto ga, odose postovi :D
hoces koji moj post, i onako imam previse

a da ti ne pricam koliko je starim clanovima foruma obrisano postova kad je neko obrisao CHAT, meni je obrisano bar 500 postova, Feletu jos vise, i ostalim clanovima koji su ovaj forum dizali na noge kad je tek nastao, a sad su pretezno clanovi Amk Carbon

Vjerovatno ste pisali neke nebuloze ili bez potrebe nabijali postove. Ne znam ko je, ali nije sigurno bez razloga.
JA SAM BRISAO POSTOVE I BRISAT CU SVE I POSTOVE I TEME KOJI NISU VAZNI ZA FORUM, POGOTOVO KOMENTARE U OGLASIMA
JA SAM BRISAO POSTOVE I BRISAT CU SVE I POSTOVE I TEME KOJI NISU VAZNI ZA FORUM, POGOTOVO KOMENTARE U OGLASIMA
To Samco legendo dede mi
Ti si ZLI ADMIN 
Samo me zanima gdje si bio kad sam trazio lock nekih tema dol u oglasima...
Stvarno svaka ti cast pravi si admin .... treba te eliminirat ....
Sto hoces da te Samco eliminira
i to sto kazes..... Sto je najbitnije nikom se ne brisu postovi bezze....
LP