Da li to uopste postoji? Da li se moze naruciti preko ovlastenog salona chip za tuniranje motora jer se na taj nacin ne gubi garancija? Prijatelj mi je pricao da to postoji u hr. sad ne znam jel to moguce kod nas..
Ma i ako ima oderu te po usima ko budalu, cipujes negdje drugo npr kod Krvoloka....a u servisu nikad u zivotu ne mogu saznat da si cipovo ako im ti ne kazes..... Ovo ti je 100% posto i ja sam svako svoje novo auto cipovo i niko nikad nije sazno da sam sta uradio....
Ma i ako ima oderu te po usima ko budalu, cipujes negdje drugo npr kod Krvoloka....a u servisu nikad u zivotu ne mogu saznat da si cipovo ako im ti ne kazes..... Ovo ti je 100% posto i ja sam svako svoje novo auto cipovo i niko nikad nije sazno da sam sta uradio....
i onda se u servisu prave budale kao kod mene....imam reklamu web stranice na autu i otisao u servis kazu oni meni auto je chipovano i treba ulje cesce mjenjati..ja kazem pa kako znas da je chipovano..kaze on meni pa pise ti na zadnjoj sajbi hahahaha

ma nema aparata koji moze pokazat da je cipovano auto. I sutis i boli te....
Pa interauto je za audi, i nudi tuneline chip tuning. Nipex je za vw i nude OC.T chiptuning.. I ako cipujes kod njih ne gubis garanciju. A u biti sve je to isto, kao i kod ostalih, samo je razlika kolko ga ko "odvrne". A saznat ne moze niko da je cipovan osim ako ti ne kazes..