Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: kako ih nije zao
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

ove u zatvor odma treba strpati
Gledaj ovog zadnjeg Ferarrija, koji ga ovo seljak vozio pa 6 auspuha nabio nazad...neka auta stvarno imaju maler da dobiju nepazljive seljake za vlasnike...
joj fakat tuga zesca,a ima kod turske ambasade kod nas  kuca pored,bordo pezo 406,stoji u basti,pocrnio od prasine,lisca,smeca,nije se pomakao ima godina,svaki dan kad prodem gledam ga i kontam kako bih ga sa merakom oprao!

Donrolls Wrote:
joj fakat tuga zesca,a ima kod turske ambasade kod nas  kuca pored,bordo pezo 406,stoji u basti,pocrnio od prasine,lisca,smeca,nije se pomakao ima godina,svaki dan kad prodem gledam ga i kontam kako bih ga sa merakom oprao!

Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol

aaaaaaaaaaajjjjjjj umirem od smjeha .... nemogu sebi da dodjem .... evo plus odmah ....

ajjj :(
zna li tko kakvo je ovo auto slucajno?

Ma ovo je grijeh!!!
valjda dodge viper? ali nije sigurno!
rekose mi u drugom forumu da je moguc TVR
lici mu

mislim da sam ga nasla

TVR Tuscan Speed 6
mmh i svidja mi se i opet ne.. ali ipak.. zao mi je lijepih autica buaahaaa
ooh ima jedan englez koji mi se mnogo dopada Smile i nije u "njemackoj" ruci

Noble M14

meni jako drag englez

kao i

Noble M12

a TuLe.. za tvoj edit:

Quote:
eddo ce bit tako ljubazan pa da ti ga kupi

samo pogledaj dobro moj avatar hahaha

aston je poseban da, ja sam navela samo engleza.. M14 sam vidjela na sajmu i sjedila u njemu.. ljudi me morali cupati iza volana *g* joke.. moj ljubimac
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13