Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Audi 90 quattro 20v
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem audija 90 quattro 20v sa 170 konja-nema katalizator i ima K N filter..Abs klima,servo,grijaci siceva elek.prozori,spigle,spusten alu felge 205/45/16-ke,...91 gpdina..u auto sam ulozio dosta toga...mozete pogledati u novi clanovi..da sad nepisemm.....cijena audija je 6800 KM..FRISKO REGISTROVAN       kontakt na broj 066 265 814
jebiga nekom jes previsee al nekom nije jer men vrijedi te pare jer je godinu dana reg..a reg 600 maraka je..a danas obicna 80 fucana ti je 5000 km...jebiga...
Audi jel moze jos informacija za auto ?

Koja godina tamo vamo ?
Koliko vidim na slikama gdje si se predstavljao auto ima neke spojlere, dok ovdje su "stock"

koliko je presao?
autu sam skino spoileree jer m ije ovako bolji al ni zadnji nije stock raden jee kao iz jednog gusa nema nikakvi liniji kao u obicnom braniku..a presaoo je 254 hiljade..auto je kod mene od 1996 godine cak i servis knjigu posejdujem njegovu...autu sa stavljeni novi lezajevi prednji muntizerii selen blokovi.. auto je top..
Hvala za info

lijep je fakat.. Wink

Sretno sa prodajom, javim ti se..
Mnogo dobar audi... Da li ima klimu? I koja je potrosnja?
ima klimuu samo je treba napunt plinom :9 al to cu ja naproljece ako ga neprodam...a potrosnja njegova je 9.5 litara da vozis kao na jajimaa znaci polako..  a ovak normalno 10 vecinom uzma men.al kad ga cepas ja negledam Smile..
refreshh... audi  je jos na prodaju,,,

http://www.automarket.ba/listing-audi+90...-6497.html
6800 km nova cijenaaa---
refresh
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13