Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: G2 G60 :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
A i nisam se dugo igro u photoshopu hehe ak ima kojih gresaka halalite na laptopu radim  Icon_lol
Evo stock slika

Ev i dvije virtual tuning verzije

aj fakat je prejak .... ako sebi ikad kupim golfa 2 (necu sigurno al opet nikad se nezna) .... uradicu ga da bude isti ko ovaj .... odlican rad anaise .... hehe samo mi nije jasno koji je PS .... ovaj gornji .... il ovaj donji ....
hehe obadva su ps :D samo 2 verzije imaju sad cu staviti stock sliku
ja mislim oba

Fiesta_Boy Wrote:
ja mislim oba

AferimIcon_exclaimIcon_exclaim i ti poceo mislitiIcon_mrgreen

drugi mi ej do bola mocan, a one SMC A8 Replica bi mi bolesno an autu stajale meni hehe :D
Beton Golfic...
Super radovi, svaka cast! A cuo sam da si ti nekad prije neke nagrade osvajao za ovaj PS ili...
anaise .... meni se cini ko da je i ova bajgi originalna slika .... radjena u ps-u .... jer nikako nemogu da shvatim da zensko vozi G60 ....
Drugi bolji puno!

addo Wrote:
Super radovi, svaka cast! A cuo sam da si ti nekad prije neke nagrade osvajao za ovaj PS ili...

da da 3. mjesto bronzana medalja u rumuniji Smile

svaka cast na radu, jedino sto mi se ne svidja je sto mu brave nisi promjenio, al inace skidam kapu... aferim...

TuLe Wrote:
svaka cast na radu, jedino sto mi se ne svidja je sto mu brave nisi promjenio, al inace skidam kapu... aferim...

Ma sta cu nisam ti od tog seljackog zanata, matere mi Icon_mrgreen

Onaj prvi isti pikzibnerov
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13