Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: JOS JEDAN BISER NAD BISERIMA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zao mi je i pjesaka i auta i vozaca .... stvarno nepotreban udes .... :(
Stradas na pravdi boga...
pa kojom brzinom ej vozio hajvan...jadna zena...
Boze zali pjesaka.....
prema nezvanicnim podacima vozio je preko 150 .... al vala sudeci po tragovima kocenja .... ja mislim da je ova cifra bliza 250 neg 150 (mada opet ne razumijem ti se ja bog zna u brzinu .... kod mene felicija jedva ide preko 140 Icon_mrgreen) ....
heeeej covjece zamisli da se jos neka nesretna dusha nasla tu na trotuaru kad je ovaj naletio .... nedo bog nikom .... jebem ti vishe ove manijake i huligane sto bez ikakvog razloga ubijaju i sakate narod po cesti .... koji vam to qurac treba .... ljut sam ....Icon_evil
Auto je vozio Deno ko je iz Tuzle sjeca se momka nekad je vozio onog M3 kockicu.
A brzina je 170km/h razlog izljetanja nepirlagodjena brzina i po navodima ocevidaca neki covjek se namoto na njega da se prestroji nije ga primjetio, ovaj trzno naglo volanom .. i ostalo znate. Kasnije su rekli da zena.... daj boze...
ne vidim slike. ako postavljas slike postavi ih kako treba
Jebiga, uvijek neduzni ispasta...Brzina i alkohol uvijek zajebu stvar....
eto imaju slike .... sta to furate .... Icon_smile

eddo Wrote:

Bil ti bilo zao auta i vozaca da je neko tvoj bliznji bio u ulozi pjesaka?

Fele Wrote:

eddo Wrote:

Bil ti bilo zao auta i vozaca da je neko tvoj bliznji bio u ulozi pjesaka?

vala ima i tog ....

izgleda htio da vidi kolko moze od dzamije do raskrsnice navuch i lost control...
aman ....
negdje sam nacuo da je zena preminula .... dal je to istina? .... znal iko? ....
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13