i svaka cast bice jedina cetvorka na 19"kama

jesi imao iskustva sa tim ili onako pises ? rekla kazala...
ima ovdje ljudi koji imaju iskustva sa vecim felgama pa bi te zamolio da ne siris dezinformacije 
Eh sad koliko je to stetno...to tepsija najbolje zna jer je na astru stavio 18" felne tako da pm send to tepsija...
ako mu razvali trap u manje od 3 godine ja mu poklonim svoje auto
manite se mahalskih prica... to razvaljivanje trapova od vecih felgi je ista ona prica kao i da golf 2 dizel trosi 3 litre po gradu, urbane legende ![]()
ako imate konkretnog iskustva napisite, ako ne nemojte covjeku odmagati i zbunjivati ga bezveze...
p.s. trapove ce prije razvaliti los vozac na 14"kama nego neko ko pazi na 19"kama
Ma nije poenta ni u godinama, ni u voznji, nego jesi li probao ili nisi. Moj Tipo je serijski dolazio s 13" 165icama, moj je na 15" 195ticama vec 2 god, i ama bas NISTA mu nije bilo od toga, sto je sjebano bilo ostalo je sjebano
ni kugle, ni krajnice, i prije svega mi je bio sjeban jedan selen na desnoj lafeti, vozao tako god dana, zamijenio za 20km i vozi dalje, lijeva lafeta, odn seleni, bila sjebana i prije, i sad je isto, drug vozi 16" i opet nikakvih problema, ali kako neko rece, vo ce 13-kom celicnom napraviti vecu havariju od nekog na 17" ako pazi, i gasao sam, i glupirao se, i lagano vozao, al brate nisam sigurno nikad letio kroz kratere od 10 centi, lupao ga od trotoare, letio preko lezecih itd. itd. itd. Mrva soli u glavi.
zato sto MOZE staviti bez problema 19". jednostavno je
i na taj M5 mogu stati 21"... ne znam odakle ti ta logika da moze stati samo onolika felga koju fabrika stavi...
1" gore dole, zanemariva razlika, osim u izgledu i naravno u cijeni sto i jest najbitnije kod kupovine
Puno pozz, sretno...
ne mora znaciti da je nazad prosiren radi felgi, mozda je samo radi izgleda. vidis da naprijed nije nista dirano...
za 20"ke sigurno treba malo dirati blatobrane, ali 19" na Golf 4 stane bez ikakvih problema, ne treba uopste polemisati oko toga, to je jednostavno tako, ko ne vjeruje nek se raspita heh
Svasta covjek procita ovdje na forumu, ali standardno u BiH, svi profesionalci. Evo kako sam kupio auto ima gotov 3 godine vozi se na 18 i 19", a fabricke su bile 16". Sto se tice ostecenja, kao sto JD rece budala ce i sa 14" razvaliti trap. A ti jedini problem sto imas, ustvari zavisi gdje uzimas jer kod nas ima stvarno bisera sto prodaju felge, jeste ET, znaci uzmes odgovarajuci ET i mozes bez ikakvi problema staviti 18", 19" 20". Ali svaki prodavac mora znati to, tako da ti nebi trebalo to predstavljati problem, A sto se tice guma za to auto ako su normalne sirine felge, mozes 215/35R19 225/35R19 a mozda cak i 235/35R19 kao sto je kod mene. Imas auto sa exta motorom i pogonom, ako vozis normalno (mislim pazis na rupe i trotuare) i naravno ako ti finansije omogucavaju uzmi 19".