Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pametna plavuša ehehehe
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav raja evo i ja da dodam neke bisere pa komentarišite heheheheheIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
Jest legenda...zena ce se pretvori tu cevapcic hahahaha :D
heheheheheheheheheheheehehehehhe

hahahahahahahahahahhhahhahahahah

nije ona dzaba plava ....
hahahahahah, joooj kraljice u PM, svaka joj cast, ovo se zove hrabrost!!!
jok ba ovo se zove kokosji mozak...

Fiesta_Boy Wrote:

Hehehe, slazem se u potpunosti...

ee ljudii men je jedan tip na tankstelii sipo gorivooo u audija i pusii ja onako u njega gledam kad ga nisam pojoo...reko ti hoces da letimo u zrakk svi skupaa...sta moze covjek sve dozivtii...a plavusa je jebozovna haah

Ja_i_Moj_GTI Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

Hehehe, slazem se u potpunosti...

e jbg sad... pa kokos nije toliko glupa... mislim barem imaju mozak, al ova izgleda samo ima zicu koja ide kroz glavu, da joj nebi usi spale s glave...

Ahahhahahhahahahhaha ma sta da kazem!
Evo vam moja komsinica govori da su plavuse najsexipilnije i da nemate pojma :D
mozda jesu najsexipilnije, al to ne znaci da imaju mozga... samo srece sto im je bog dao izgled... Smile
legionar pozdravi komšinicu i reci joj možda je i u pravu ali ja joj nebi dao da mi natanka heheheheh mislim na gorivo Icon_mrgreenIcon_mrgreen
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13