Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Freek Mazda 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo je, uradjena. sve sto vidite ovdje osim felgi je bilo crtano, brushovano itd.. znaci komplet body kit.

Orig:

PS:

1024x768:
Ne svidjau mi s estopke, navikao sam od tebe bolje :D
I moja zamjerka jedino ide na racun stopkama
aaaaaa sta je ba vama .... de vi napravite kako se vama svidja pa postavite Icon_mrgreen

TuLe Wrote:
alene alene... znao sam da je ovo tvoje maslo... heheh odustani ti od engleskog i bavi se crtanjem bolan heheh svaka cast...Smile

jel to slucajno alen2?
Smile

jest jest to je taj alen .... alen dvica .... koja god ga cura upozna da mu dvicu nakon samo par sekundi .... Icon_twistedIcon_twistedIcon_twistedIcon_twistedIcon_twistedIcon_twistedIcon_twisted
hahahaha! pa odakle onda tebe znam eddo?
veze nas ista stvar .... filozofski fakultet .... engleski jezik ....
hmm.... i opet te ne mogu pikirati... da ti nisi onaj tihi klinac sto stalno sa njim hoda.. mozda zato i nema cure jbt.
joj danas vidjo mazdu 2 u tz...garant je to daki malo u reklamu provozo...hehe, prelijepo auto, puno puno ljepse nego na slikama...
Dobar,Dobar...

eddo Wrote:

freekvw1983 Wrote:
hmm.... i opet te ne mogu pikirati... da ti nisi onaj tihi klinac sto stalno sa njim hoda.. mozda zato i nema cure jbt.

NISAM .... taj niski sto s njim hoda je Amar .... i jesto to je jedan od glavnih razloga zasto nema curu .... jer se njih dvojica nemogu odljepit jedan od drugog Icon_razzIcon_razzIcon_razzIcon_razzIcon_razzIcon_razzIcon_razzIcon_razzIcon_razzIcon_razz

haha, odljepih od smijeha! Smile

Ja_i_Moj_GTI Wrote:
Alene svaka cast , rad je za 10, premasio si sam sebe sa ovom mazdom...

hvala hvala Smile

I ja sam danas bio u tz pa sam vidio mazdicu Smile bas je fino auto Smile a freek,kako bi ti rekao,mozes ti to dosta bolje Smile

Outrage Wrote:
I ja sam danas bio u tz pa sam vidio mazdicu Smile bas je fino auto Smile a freek,kako bi ti rekao,mozes ti to dosta bolje Smile

od tebe? uvjek! Smile

freekvw1983 Wrote:

Outrage Wrote:

od tebe? uvjek! Smile

Ovo je bilo iskreno! Icon_razz

Ja vise ne znam sta da napisem za tvoje radove, kada to uradis sve za 10! Tacno je da je bilo i boljih radova ali svaki je uradjen da su ti detalji zanemarivi!

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13