Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: evo mog autica koje sam nedavno kupio i zadovoljan sam
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dobrodosao drug Smile
svaka cast...nego reci mi kako tako dobra limarija...???jel yugo bio ocuvan il si ga ti radio(mislim na lim)...Ja muku mucim da nadjem kakvog sa pristojnom limarijom koju vrijedi praviti
koji je motor???
ma brate bez 2 dvogrla nista...;-)
Nego ako nadjes nekog yugu sa dobrim limom(motor ne bitan) javi...

P.S-kakav je to novi neki klub killer???
onaj yugo sto je pored robota.nigdje veze...bljak
drug ja mislim da te znam...da ti nisi onaj momak sto je sjedio u F1 kada sam ja trazio sarafe za Punta????
cek cek...bio je jedan visociji momak i jedan nizi sa bradom...koji si ti;-)hehehehe...znam da mi je ovaj nizi momak sa bradom govorio za sarafe sa chrome...
aha aha skontao sam sada...
A on je uzeo onog alenovog zlatnog keca???
Ma fino dobar ti je yugo...cuvaj ga zdrav je sto je najbitnije da je meni naci takvog...mislim na lim...ali tesko,sve ih je manje zdravih
ma da na Borkinog sam i mislio...bio nekada G60...
A sta rece za tog yugu nisam skonto...ima neki dobar???
vazi drug u svakom slucaju HVALA...i sretno sa Yugicem mozda se sretnemo na cesti..
I obavezno dva karbasa...
hehehe nisam se ja jos sretao sa tim yugom 10000%...mozda sa nekim drugim Puntom ali sa mojim NE...moj je zuti sada trenutno crno zuti...a mislim da je taj yugo u Sarajevu na SR-u bas izgubio od plavog Punta...
Mah sarafe sam nasao 50km 8komada
da taj Punto...
a sarafi su oni dugi bas zbog distancera...taman su dosli...
Vidis da se nismo sretali na cestiIcon_razz
nisam vise...Nismo se sreli sigurno al valjda cemo se sresti...idu oba auta pravo fino...
radjeno je "nesto" i ovaj Punto pravo fino ide...nije fino da hvalim svoje auto da kazem da leti ali ima pristojno ubrzanje...hehehe
Koliko Yugec ide na 402???
Ma nabaci taj dvogrli ostavi mjenjac dobre gume i 16+,a Punto 17+
mislim da ce taj TEST-DAY biti dobar pokazatelj sta je uradjeno,sta treba jos da se uradi...i tako te sitnice...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13