Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Trabant
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Novi Trabant ide u seriju?

Na Salonu automobila u Frankfurtu održanom krajem 2007. godine prikazan je novi Trabant. Doduše, njegovo predstavljanje je bilo u obliku modela u mjerilu 1:10, ali modernizirani oblik legendarnog 'Trabija' dignuo je popriličnu prašinu, osobito tvrdnjom da će se za dvije godine, dakle na Salonu automobila u Frankfurtu 2009. godine, prikazati funkcionalna studija novog Trabanta u mjerilu 1:1.

Pod imenom 'newTrabi' krije se dizajnerska studija reinkarnacije u modernom stilu najvećeg zaštitnog znaka nekadašnje DDR (Istočne Njemačke) - malog automobila Trabanta sa plastičnom (duroplast) karoserijom i dvotaktnim malim motorom. Bavarski proizvođač malih automobila u mjerilu Herpa izradio je maketu malog novog Trabanta.

Tijekom salona tvrtka je napravila anketu i došla do frapantnog podatka da je čak 90 posto posjetitelja za to da se ponovno pokrene proizvodnja Trabanta, doduše u modernijoj verziji, a skoro svi su izjavili da bi ga sasvim sigurno kupili u slučaju da mu cijena nije previsoka.

preuzeto sa: sarajevo-x

neznam da li je bilo, ako ne .....
covjece, ovo ce mahnito biti hihihi....hoce li i ovaj kostati 1700€ ? :D
sumnjam da ce biti tako jeftin
a jel ima slikica igdje...

tibor987 Wrote:
a jel ima slikica igdje...

Ev ja sam naletio na par...

Zanimljivo majke mi...hmmm....ruzan mi je ali mahnit nekako...bas zato sto je retro ovako na stari TRabant...
jos ako mu uvale kakav dvotakt od 3000 ccm...hahaha
mozda 4x2 u V formaciji hehe :D
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13