Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: T: BMW 316-18 (kocka)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Znači tražim Kocku uski štop da je u boljemu stanju u rasponu od 2500 do 3000KM na području cijele BIH... samo ozbiljni ponuđači nikakve tuning mašine. jednu poštenu kocku u rangu cijene... broj Mob-a na PM...

Hvala
Ako ti pase 320i ima jedna jos uvijek nije prodana, tu je negdje u oglasima pod mojim nickom, ako ne pase onda Sorry!
Imaju u novom 3x kocke prodaju se sve, 1x crna i 2x bijele....
Evo slucajno imam jednlu sliku od ove bijele..Lik trazi 2.500km ne znam moze li sta nize..

Znam da za crnog trazi 3.200 a 85gog :S ... a ovaj treci  bijeli sto ima on je oko 800km motor mu lego, regan do 6mj...
poslo sam ti pm imam auto za tebe extra je bembara 320
Hvala svima našli smo u roku 24 sata u posušju 325 87 godina sa riknutom mašinom od nekog dida (EXTRA STANJE)  i 3.5 motor iz 735 za 2000KM Icon_biggrin ... joj moja hercegovino je te volim....

traži mi i prijatelj pa mu javim vaše brojeve....

Još jednom hvala...

aske777 Wrote:
Hvala svima našli smo u roku 24 sata u posušju 325 87 godina sa riknutom mašinom od nekog dida (EXTRA STANJE)  i 3.5 motor iz 735 za 2000KM Icon_biggrin ... joj moja hercegovino je te volim....

traži mi i prijatelj pa mu javim vaše brojeve....

Još jednom hvala...

Nek je sa srecom, tvoja hercegovino... Icon_mrgreen

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13