Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kafica sa forumasima
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
imam ja Smile

HuKa Wrote:
dakiju neda mama napolje...... Smile

@tibor987 bicemo na pisti javim ti preko PM kad krecemo pa doleti....

nemoj da leti, neka dodze sa automIcon_mrgreen
jbg OTIcon_mrgreen

Icon_mrgreen

HuKa Wrote:
brze je zracnim putem :P

i to sto kazes

Pa sta se imate dogovarat, mi smo svaku noc na jupiteru SVI. Samo treba da dodjete Smile i da izdrzite ZLAJU Smile
Ma gadjaj Daki-evog audi-a jajetom...ccc...cuj ne daju ti da spavas koja sramota...hahahaha

Fiesta_Boy Wrote:
Ma gadjaj Daki-evog audi-a jajetom...ccc...cuj ne daju ti da spavas koja sramota...hahahaha

Daki je sinoc bio zamaskiranSmile

hahahaha dobar si...ccc...e cuj zamaskiran
ma malo coolirao garant sa skodilakom a javite kad i gdje je kafica da i ja doletim
ko zna mozda kome i felge prodam hihi
nedjelja u 1, slasticarna Fontana
hajte ljudi, postedite me setnje i dodjite do Fontane u Nedjelju u 1. taman prije treninga malo da se opustimo
haman nas nema vihe od 3-4 za sada. Smile
ja necu doci :p
eto, omega u 1. nadjemo se u 12:50 ispred omege da se sakupimo pa cemo onda polako unutra. moze?
eto onda, sutra u 12:50 kod ulaza dje je banka (srednji ulaz.. mene cete lako prepoznati! a TuLe ce me sigurno lagano naci. ako se zbunite trazite ulaz dje neko stoji i slobodno pitajte za Alena. to ce rijesiti sve dileme! Smile
vidimo se morgen
uff vala bash... samire, nikako nisam stigao do rijeci!!
steta trizex je morao u Sa da ode..
Shift+A, kombinacija odlicna!!!
R-Cat, samo ti se zapici da nam moze Samir u zivo da drzi lekcije o Wankelu! Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13