na teškim sam mukama koje štope da stavim
a da nebude malo tamno jer nemam nista crno na autu sem pragova i onih plastika na karambolkama al zato ima puno krom lajsni
ja sam ti rekao danas ove crne obavezno stavi. lexus style je po meni smece i ne ide na auto kao sto je tvoje. ja bih uradio tako a ti kako god hoces
crne bi lijepo legle, ali ni ove chrome nisu vulgarne. stavio bi chrome jer su u slicnom stilu i prednji farovi
Tamne

su bolje ...
u ovom slucaju tamne su mi ljepse,a sto nebi vidio kristale ???
...ma stavi neku od ovih na slikama.one su najbolje

...crne
ma crne, nemoj ni razmisljat...
stavi crne .... ma mogo bi i ove druge .... al nemoj ipak stavi crne .... ma kad malo bolje razmislim .... mogli bi i ovi drugi .... al crni .... a ovi drugi .... a drugi .... il ipak crni .... ma ne .... al opet kad bolje razmislim .... ne, ne, ne .... il ipak da .... ma stavi crne .... mada ni ovi drugi nisu nimalo loshi .... il je mozda ipak bolje da poslusas samog sebe i da stavis one koji se tebi najvise svidjaju .... il ipak da stavis crne .... a mozda cak i ove druge ....
baš ovako sam jučer čitav dan razmišljao ali sinoć mi buraz odradi obje varijante u PS i ja naručim crne u svakom slučaju hvala na pomoći
stavi crne .... ma mogo bi i ove druge .... al nemoj ipak stavi crne .... ma kad malo bolje razmislim .... mogli bi i ovi drugi .... al crni .... a ovi drugi .... a drugi .... il ipak crni .... ma ne .... al opet kad bolje razmislim .... ne, ne, ne .... il ipak da .... ma stavi crne .... mada ni ovi drugi nisu nimalo loshi .... il je mozda ipak bolje da poslusas samog sebe i da stavis one koji se tebi najvise svidjaju .... il ipak da stavis crne .... a mozda cak i ove druge ....
baš ovako sam jučer čitav dan razmišljao ali sinoć mi buraz odradi obje varijante u PS i ja naruči crne u svakom slučaju hvala na pomoći
300 km dolaze za jedno 10 dana
Sexy

Odlicno!