Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Auto sletilo u Jalu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dali je neko vidio auto koje je danas sletilo u Jalu iza Masinske skole u TZ? Ja sam prolazio i vidio da je neko crveno ali policija nije dala da se zaustavlja, tako da nisam kako treba vidio. Zna li ko sta je bilo?
i mene sad interesuje...hajmo raja ko zna nek sta kaze...
Vozilo gurnuto u Jalu

U koritu rijeke Jale na području tuzlanskog naselja Slatina jučer ujutro osvanulo je vozilo VW „široko“ tetovskih registarskih oznaka, što je iznenadilo prolaznike. Misleći da se radi o saobraćajnoj nezgodi, prolaznici su alarmirali i policiju i službu Hitne pomoći, ali se ubrzo ispostavilo da je neko namjerno vozilo gurnuo u rijeku Jalu.

[attachment=4783]

Naime, kako smo saznali u Policijskoj stanici Centar u Tuzli, njih je nepoznata osoba, koja se predstavila kao radnik na obližnjoj pumpi, obavijestila da je vozilo, koje je mjesecima bilo parkirano u blizini Ekonomske škole, neko gurnuo u rijeku Jalu. Vlasnik vozila, kako su saznali u policiji, trenutno nije u BiH.
koji su to shupci.. bezveznjaci debilni.
budaletine
ccc...koje budale...pa dje im pade na pamet ovako debilno da urade...ja bi ga ukro i sredio...
ma ja sam naisao kad ga je odb cupao iz jale i uspio slikat evo slike
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13