Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Obavezno procitajte tuning motora
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
naravno da sam procito :D  da je  savjet kako postati milioner, cisto sumnjam da bi i tad procito sve. al u svakom slucaju, pohvala za trud. ko ima vremena nek procita i stavi fabulu ostalima :D
Kopirano pa cu procitati jer ne mogu sad sve, u svakom slucaju je korisno! Svaka cast na trudu!
Salis se ili stvarno mislis da ovo sve procitamo!??!?? Smile Smile Smile Smile
Jako dobar tekst. Dobar način pisanja po meni.

Citat iz teksta s kojim se u potpunosti slažem - Ako vaše vozilo djeluje kao da može brzo, to je danas važnije od toga da li stvarno može da ide brzo, mada i dalje ne shvatam u cemu je smisao svega toga. Ja volim da moj auto izgleda što standardnije kako ne bi privukao pažnju policije i osiguravajucih društava, a koji može pakleno da se pomeri kada ga dobro zgazim. Imati nešto što lici na bolida a ide kao dostavno vozilo je baš perverzno, ili ja naprosto starim.
Stvarno dobar text... nista za dodati.. citam po malo.. vrijedi citanja!
joj jarane, valja mi jos jedan raspust uzet da procitam ovo...vala cu kad budem imo vremena...
Treba vidit kakvi su klipovi ako su ravni, mora i klipove mjenjat...ima tu sexa kolko hoces.....
procito sam i tekst je pravo dobar svaka ti cast ako si ga ti sastavio
i de ih ubuduce malo skrati Icon_mrgreen
nerazumijem se nesto pretjerano o tom al ja mislim da potrosnja ne poraste tolko ....
kad uradis kanale to jest prosiris, obradis ventile i stavis sportske bregaste dobices max 20 ks..... a sto se tice potrosnje malo ce porast, ali opet to je od auta do auta....
ma to su bajke Smile ne siris izduv neg samo usis, al to ti treba zradit neko ko ima odgovarajuci alat za to....a polira se unutra samim tim i prosiruje....i ventili se obrade pri vrhu stabljike nekih 1,3-1,5 mm sve zavisi od ventila koliki je.
slabe fajde to ces morat nac nekog da ti iz njemacke nabavi...
Imal tu sta zanimljivo za moju vozilicu???
@HONDA POWERR jesil kad sklapo motor ? za trke ili sl.
Radi sta hoces, al ne ovo olaksavanje zamajca, koje Honda Power spominje. Kupi neki olaksani zamajac koji je neki poznati proizvodjac-tuner napravio. Nestrucno olaksan zamajac moze te bukvalno ubiti, ja se ne bi zezao sa tim nikako.
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13