Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Nova kola: Ford Focus 1,8 TDCi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jedna novost kod mene:
Ford Focus 1,8 TDCi 115 KS
2002 god.
Od opreme ima gotovo sve...
U perfektnom je stanju, ima 111 000 na satu uz servisnu knjigu, a ja sam drugi vlasnik...
Poseban komentar osim toga da mi se auto čini jako solidan ne treba...
Što mi je vrlo važno, uz auto koji zaista ne troši previše ide jako, jako dobro...Mogu održavati putne brzine gotovo iste kao i prije s Golfom.

pametan potez !!!...

lijep auto. svidjao mi se ford ovaj Focus uvijek...
malo mi je falilo da kupim nekog RS s cca 170 KS prije Punta...

uglavnom , nek te slusa auto i sve najbolje...

sretno i zivio druze

pozdrav

tepSIJA
Prelijepo auto, zelim ti puno predjenih km
Bude kod nas sad tepSIJA novi ST, za vrlo malo love... Wink Zovemo te...
Vratio si se ponovo Ford-uIcon_smile,neka ti je sa srecom i neka te dobro sluzi,pozzIcon_wink
vazda mi se svidjo focus, ima dobru liniju a pogotovo ovaj novi model uuuuu
nek ti je sa srecom i naravno puno predjenih kilometara
Nek je sa srecom Icon_wink
svidja mi se jos 2 vrata lutkica momacki autic
napokon imas auto :P
Svaka cast, autic je super pravo! Nek' ti je sa srecom i da predjes sto vise kilometara bez problema!
odlican je ford,fakat lijep,neka bude sa srecom i da predje million bez problema :D:D
Jel ti to upalo nesto staro za novo. Extra Focus, koji je paket. I ja planiram nesto u tom fazonu uradit dok ne dodje Verve. Konto sam Mondea uzet 2002.
Nisam ni znao da si prodao golfa.. znam da se prodavao ... sta je bilo stim , ako nije tajna Smile ?

A cestitam druze na novom autu , i sretno !

Poz
cestitam druze neka je sa srecom Wink

super izgleda
daki, nije staro za novo, ali imao sam dobru šemu u nabavi! Neću na glavu sigurno ako bude sve išlo po planu... Ja sam bio uzeo Mondea 2002 ali odustao. Ne treba mi toliki auto.
Eko, prodao sam Golfa davno, otišao malo ispod traženog, istekla mu reg i ja razbio malglenku, nekakvog džukca opalio...samo par stoja spustio...nije bio problem za prodati, bio je jako dobar.

Ekpa, Hvala Wink
ooo kolega mladene vidim malo si se ponovio hajde super čestitam nek je sa srećom znam ja da ti voliš fordove sjećam se i prije kad si fiestu vozo u svakom slučaju jako lijepo auto i želim ti puno pređenih km......a golfa ti viđam svaki dan jer poznajem novog vlasnika  čak sam mu bio našo one maglenke u setu sa žmigavcima za 150 KM ali lik nije htio idalje voza onako razbijeno.....pozdrav
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13