Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: ovako.. imam pojacalo i woofere u tubi.. pomoc
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Moze pomoc.. dali ja to mogu sam ugraditi ili da nosim elektricaru??? ako mogu jel moze uputstvo
treba ti napojni kabal od akumulatora do gepeka (+) i osigurac,treba ti komad iste debljine za masu (-),cinch kabal od radia do pojacala......i remote kabal (gasi i pali pojacalo kad palis/gasis player)

a ako si nesiguran radije odnesi nekom da ti uradi,evo muha u caraudio.ba ti to moze ja mislim
enesss Wrote:treba ti napojni kabal od akumulatora do gepeka (+) i osigurac,treba ti komad iste debljine za masu (-),cinch kabal od radia do pojacala......i remote kabal (gasi i pali pojacalo kad palis/gasis player)

a ako si nesiguran radije odnesi nekom da ti uradi,evo muha u caraudio.ba ti to moze ja mislim

A moze li mi muha reci koliko para ce mi uzeti za ugradnju???
Pa pitaj muhu Smile
40km ja mislim
puno je to,fino se ti uhvati klijesta i ostalog alata i spajaj + na + itd,hehe
golf_2_1.3 Wrote:puno je to,fino se ti uhvati klijesta i ostalog alata i spajaj + na + itd,hehe

Dodje ti meni u ljeto lijepo fino jedan "FRAJER", Golf mk3 strane table, nako pit bull faca, cvike koje pokriju pola face, ljutit pogled ( kako rekoh "FRAJER"), oce da mu spojim player u kola. U normalnim okolnostima uzimam 10 marki za spajanje playera (ZA RUKE), njemu sam nako iz cejfa trazio 20 jer me je nerviro hehe .... kaze frajer puno i ode .... nakon par dana samo pola kilometra nize kod najjaceg elektricara u Zivinicama, pojavi se taj njegov golf izgorio od glave do pete .... frajer pokuso sam sebi spojit player .... komplet golf je plano ko sibica .... kompletna elektronika, komandna, sjedista, tapacirunzi , NOV PLAYER, sve zivo izgorilo .... sad ti meni reci sta je jeftinije .... ????

CARE AKO SI IZ SARAJEVA, SKUPI PARE I NOSI TO MUHI I FARETU, NEMOJ SE IGRAT MAJSTORA TAM GDJE I NAJMANJA GRESKA VODI VELIKOM PROBLEMU. LIJEP POZDRAV I STVARNO SE NADAM DA CES ME POSLUSAT.
a sta j etesko dat malo vise para za spajanje, ta neces svaki mjesec nove kablove provlacit...
ok... hvala.... zavrsio sam vec ... bio sam u hrvatskoj .. i tamo mi je neki bratov drug zavrsio. hvala svima..
Reference URL's