26-01-2008, 05:27 PM
26-01-2008, 05:43 PM
treba ti napojni kabal od akumulatora do gepeka (+) i osigurac,treba ti komad iste debljine za masu (-),cinch kabal od radia do pojacala......i remote kabal (gasi i pali pojacalo kad palis/gasis player)
a ako si nesiguran radije odnesi nekom da ti uradi,evo muha u caraudio.ba ti to moze ja mislim
a ako si nesiguran radije odnesi nekom da ti uradi,evo muha u caraudio.ba ti to moze ja mislim
26-01-2008, 05:46 PM
enesss Wrote:treba ti napojni kabal od akumulatora do gepeka (+) i osigurac,treba ti komad iste debljine za masu (-),cinch kabal od radia do pojacala......i remote kabal (gasi i pali pojacalo kad palis/gasis player)
A moze li mi muha reci koliko para ce mi uzeti za ugradnju???
26-01-2008, 05:55 PM
Pa pitaj muhu 

26-01-2008, 06:03 PM
40km ja mislim
06-02-2008, 01:31 AM
puno je to,fino se ti uhvati klijesta i ostalog alata i spajaj + na + itd,hehe
06-02-2008, 02:53 AM
golf_2_1.3 Wrote:puno je to,fino se ti uhvati klijesta i ostalog alata i spajaj + na + itd,hehe
Dodje ti meni u ljeto lijepo fino jedan "FRAJER", Golf mk3 strane table, nako pit bull faca, cvike koje pokriju pola face, ljutit pogled ( kako rekoh "FRAJER"), oce da mu spojim player u kola. U normalnim okolnostima uzimam 10 marki za spajanje playera (ZA RUKE), njemu sam nako iz cejfa trazio 20 jer me je nerviro hehe .... kaze frajer puno i ode .... nakon par dana samo pola kilometra nize kod najjaceg elektricara u Zivinicama, pojavi se taj njegov golf izgorio od glave do pete .... frajer pokuso sam sebi spojit player .... komplet golf je plano ko sibica .... kompletna elektronika, komandna, sjedista, tapacirunzi , NOV PLAYER, sve zivo izgorilo .... sad ti meni reci sta je jeftinije .... ????
CARE AKO SI IZ SARAJEVA, SKUPI PARE I NOSI TO MUHI I FARETU, NEMOJ SE IGRAT MAJSTORA TAM GDJE I NAJMANJA GRESKA VODI VELIKOM PROBLEMU. LIJEP POZDRAV I STVARNO SE NADAM DA CES ME POSLUSAT.
06-02-2008, 10:58 AM
a sta j etesko dat malo vise para za spajanje, ta neces svaki mjesec nove kablove provlacit...
06-02-2008, 03:18 PM
ok... hvala.... zavrsio sam vec ... bio sam u hrvatskoj .. i tamo mi je neki bratov drug zavrsio. hvala svima..