Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: trazim hondu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
crx ili civic 1.6 motor od 110 do 185 ks javite ako znate ko ima ko oce da proda il ako vi prodajete
Prelistaj malo oglase i teme o Hondama, bile su dvije, jedna crx i jedna ja mislim 1.6, pa eto trazi. Ja bih ti potrazio po forumu al nemam sad vremena.
Pazi da ne nadjes Smile civic mozda ali crx nikako Smile
e fele majstore aj potrazi molim te pa ako nadjes javi aj ako uzmem castim te koji ti auto vozis
evo civic samo ne znam mozda je do sad i prodan ali u svakom slucaju pogledaj!  http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=4749
Ova Honda nije prodana, jos je kod tog vlasnika, a bila je i ona narandjasta CRX na prodaju.
Prodajem Hondu CRX,1.6,16v,96 kW,1990 godiste,regana do 11 mjeseca.Razlog prodaje:potrebno vece auto.Cijena 5300 KM
Evo i par slika:

Evo nasao sam je, momak koristi nick: Type_R
hvala majstore al puno je to para trebace mi jos
E tu ti vec nemogu pomoci Icon_mrgreen
ima civic od Play prodaje se, oko 4000KM mislim nisam siguran pa ako hoces posalji pp da ti broj dam
a koji motor snaga i to
motor ti je kod Playa, 16 16v odnosno d16 a8 mu je oznaka, ima 130 ks!
ima li sliaka
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13