Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: gdje sipate gorivo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
na kojim benzinskim stanicama sipate gorivo, ja sipam na INA-i i na OMV-u, i po mom miisljenju imaju najkvalitetnije gorivo
OMW - SAMO omw
Samo kiselu trosim Icon_lol

Svi u familiji sipaju u El Tarik Oil.
Gdje stignem nije mi vazno samo da ima svako trosi

xr4iboy Wrote:
Gdje stignem nije mi vazno samo da ima svako trosi

i ja sipam gdje stignem i nisam osjetio neku razliku

Ne znam. Buraz i ja sipamo na pumpi brkic petrol kod fahdove dzamije a dva ili tri puta naini i na omw-u. Tako da do sad nisam primjetio neke razlike u kvaliteti goriva
kod mene ina,cavkunovic,omv
Prije u El Tarik Oil a sada OMV,a kada idemo u Bihac kod Cavkunovica
Brkic petrol i ponekad INA i Selex
Ja sipam gdje god toce plin Smile
INA ili OMV
Gdje stignem. Smile
selex
Samo na OMW-u - nikad na EP-u odkako sam kupio svoje auto jer im je jako jako jako nekvalitetno gorivo...
Samo OMV.

Ostala mi navika od nagradne igre (Passat VI) Icon_lol
Salim se, uvijek na omv jer je najkvalitetnije. Imao sam po jedno lose iskustvo sa INA-om kada mi je auto pocelo trzati i nemirno raditi poslije tenkovanja.
Takva ista situacija se desila nekoliko dana kasnije i poslije odlaska na INA-u.
Problem sam rjesio odlaskom na OMV i dosipanjem na to "pokvareno" gorivo i onda je bilo ok. Od tada SAMO OMV.
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13