Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: zzz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pozdrav, prijavio sam se davno ali nisam se prestavio pa evo sada. Dolazim iz mostara imam 17.5 g. trenutno ne vozim niša normala, ali za koji mjesec najvjerovatnije golf 3 ili 2  2.0 16v. toliko od mene
pozz i dd
VWelcome drug.. Wink
još da kažem, bavim se pomalo pravljenjem  svijetlećih reklama, vizit karata, štampanje plakata , naljepnica po autima, motorima , maicama, kačketima, reklama po upaljačima olovkama, izrada veza po maicam i td sve što taj posao nosi sa sobom

punisher Wrote:
još da kažem, bavim se pomalo pravljenjem  svijetlećih reklama, vizit karata, štampanje plakata , naljepnica po autima, motorima , maicama, kačketima, reklama po upaljačima olovkama, izrada veza po maicam i td sve što taj posao nosi sa sobom

Ti si onda nas covjek drug, treba vidjeti sa edom i ostalom bargrom kako sta za naljepnice... Wink

Eto tebi posla ali da se razumijemo trba da bude u pola cijene i barem 30-tak naljepnica gratis! Icon_razz Pozdrav i dobro dosao!
pozdrav i DD
Dobro dosao!
DD i ostani aktivan.
Pozz i DD
dobro dosao
DD i ostani aktivan!!!
Dobro dosao....pozdrav...................................
dobrodosao
pozz i dobro dosao Wink
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13