Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Glasanje!?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo malo sma u PSu uradio sitne stvari koje planiram uraditi dok jos malo proljepota,ali jos sam u dvoumici,pa neznam sta raditi,a sta ipak ostaviti kako jest! Znaci na slici sam povukao crvenu liniju preko branika,fazon GTi.a,felga jedna je ofarbana u bijelu boju a jedna ostala kakva je sada da mi vi kazete koja je boja bolja,i u planu je farbanje zadnjih dobosa i kocionih kljesta u crvenu boju!

Pa da cujem sta mislite o ovom idejama,sta vam se dopada a sta ne,pa cu se malo i prema tome ravnati sta da radim!?

Free Image Hosting at <a href=http://www.ImageShack.us" />
ajd ba jarugo shta uradi ne shopaj plaho Smile napravi malo modifikacija pa da vidimo kako to u realnom svijetu izgleda

ja nikad nisam pitao nikoga kako bi mogao uraditi neshto ... nego uvijek po svom nahodjenju ... a s obzirom da malo to crtkas ... trebalo bi da znaci da si loma kreativan pa de da to vidimo
Pa ako vec pitas, meni bolje stoje bijele felne, a crvena linija...tako-tako...i moze proci ali ne bi je ja osobno stavljao...
ofarbaj fele.zatamni stopke crvenom bojom,povuci liniju crvenu i TRAZIM fuckin OPRUGEEEE
po mom misljenju bijele felge a linija moze ici ali je ja nebi stavljo
PS: kakav ti je ovo R5 ispred haaa?? Icon_mrgreen
Linija nije losha, a bijele fele su mi nekako previse upadljive....
Na kraju doradjivanja tvog auta svi cemo mi imati nekog udjela! Icon_razz Zasto ga jednostavno ne nazoves "Projekt BHTuning Toyota" Icon_razz
linija nije losa a fele ja ne bi farbao u bijelu boju ostavi ih takve kakve jesu a neko je vec spomenuo za stopke u crveno pa vidi
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13