Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: KUPUJEM BMW 3.5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
e ovako posto mi za potrebe sklapanja kockice treba 3.5 motor kupujem kompletne sljedece modele BMW
bmw 535  e28
bmw 735 e23
auti nemoraju imati nikakve papire niti me sasija zanima dakle samo da moze upaliti da vidim kakav je motor
ili ako oce neko prodati motor iz auta
onda je pozeljan motor iz 535 e34
bil htio 740 Bmw ona starija serijaa strane table...??? javi se
to je V8 neodgovara mi previse upilavanja da se u kocku upasuje
Imas jedan u sarajevu, tacnije u naselju cengic vila, 3.5 mu je motor, mogu ti sutra broj nabaviti.
ma meni treba samo radi motora nesto jeftino netreba mi auto za vozati jer ce to isti dan kad ga uvezem u garazu na cupanje motora
Ja cu ti vidjeti za ovo jer znam da se auto prodaje, pa ako ti se isplati ostalo prodas u dijelove.
Što tražiš po Sarajevu, u tvom komšiluku ih ima koliko hoćeš...
Ako ti pomaže imam 525i [/u]
imas u Gradisci kocku bmw gotovu i sredjenu da se ne patis , sa tim motor, sve u extra stanju , i ima mjenjac ne znam tacno od cega znam da su kontra brzine mislim od M3
@ mladen znam da ima ali kontam ako je u bosni jeftinije Smile
a znam za toga u gradisci uopce mi se boja nesvidja i jos dosta stvari
a mjenjac je ZF na njemu ugradjivao se na stare petice i na alpinu e30
i hartge je koristio isti princip a imam takav mjenjac vec i puno djelova koji ce ici na ovu 318 koja ce do ljeta primiti 3.5 u sebe tako da mi se neisplati kupovati kompletno auto a veci je gust kad sam sebi sklopis nesto da znas sta imas
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13