Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kadett 1.6
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nije los kadlak, izgleda dobar na limu, jos kakve felne za pocetak...Ostalo moze i sacekati...
moj tetak ima ovakog u garazi, tamno siva boja 90 godina, presao 20.000 KM, petokrake tablice su jos na njemu, znaci zadnja registracija prije rata. sada ga samo vikendom provoza po selu malo
ma kadilak je kadilak,a te masine su jako zivahne
konjski grif znaci srecu ako ga pronadjes! tj. ako je nekom konju ispao! Icon_razz A ocuvan kadjo! Svaka cast, ali nikad u zivotu ovakvog kadeta nisam vidio da ga je neko fino sredio, tako da ne znam sta bi ti kod njega mogao da uradis osim felgi drugih!
Ma nek je tvoje auto . . . drugo ti nista netrebaWink
Samo lakapo, sredices ti njega!
dobro dosao gogy

kad se sjetim na SR u Sarajevu , kad smo tepsija i saznali da se takmicis protiv njega... kontali smo da je unutra neka zvjer ... fakat nismo znali nista.. kad je pocela utrka :D

Poz
koliko ga je tepsija uzeo(mislim koliko duzina)???
hehe ma puno nesta.. pola staze hehe ima negdje slika.
Ma polako momci... kolega tek pocinje sa radovima... heheheeee... pozdrav i sretno...
Polahko bice nesto od njega, trebalo je imati srca pa se prijaviti sa njim na SR!
Malko truda...

Ako planiras raditi moj savjet ti je sljedeci!
Neke fele, 14-15 svejedno..
Bad Look..
Prednji branik zamjeniti novim od novije serije! (dat svoj i nadoplatit)- (nov 60km)
I kakve pragove, ako nađes, ako ne nesto izumiti....

gogy Wrote:
eee Liga svaka ti cast ti to za minut ,a ja instaliro PS patim se danima nemogu auto da ofarbam a kamol sta drugoIcon_biggrin

Niste drug... samo lagano...Icon_mrgreen

Haha pa jašta je nego zvijer bila u Kadetu al na vozačkom mjestu hahaha
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13