Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: ev ga i merc
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
origi

PS
hmm, nekako mi lici na fabiu.. Smile zezam se..
ovako, smatram da su se prosirenja mogla uraditi puno bolje. prednja ok izgledaju ali zadnjim fali odsjaj neba. isto tako fali odsjaj i na prednjoj sajbi, a ona sama od sebe djeluje preeeetamnooooooo
mislis zbog farova na fabiju??? e to je jedino sto mi je bas extra bilo na onoj staroj fabiji, a sad izdadose novu, i ono malo sto je valjalo (vizuelno) izbacise...
fina mecka, ali po mom ukusu sve je oke osim onoliko prosirenih blatobrana i grille hladnjaka..al kako god, super emire...
Sve ok, samo sto ti ovaj rece treba ti svijetlosti na sajbi i zadnjim rubovima...
pravo fino uradjeno, al s ovim prosirenim blatobranima mi vise lici na onog smart for four il kako se vec zove.... al s ljepsim grillom hehe
extra
malo mi je ovaj zadnji blatobran "smudged" ali sve u svemu dobro je, izgleda realno Wink
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13