Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: HOCEL BITI NALJEPNICA???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
e sad pocinje fight :D hehe

enesss Wrote:
e sad pocinje fight :D hehe

Icon_mrgreenIcon_lol

Icon_evil
NIJE Icon_mrgreen
'ce da bude belaja!Icon_razz
Hajmo´ strajkovat Icon_mrgreen
a ko je spreman platiti izradu naljepnice, haj napravite spisak ...
Ja 100% se prijavljujem da platim naljepnicu!

Audi RS Wrote:
jebgaa sadaa..mi pravimo reklamuu nudimo see da reklamiramo forum i stranicu...a sad jos da placamo?? Smile....

Nemoj pocinjati o tome, jer bilo je do sad i previse rasprava o ovome! Nije ovo klub i niko nece za nas placati sto mi nosimo njihovu oznaku! Kad bude komercijalnija stranica mozda tad da dobijemo nesta besplatno! A ostalo sve ce to neko iz svog djepa dati da bi ti sebi naljepnicu stavio na auto! S razumjevanjem!

hehe hocete da vam pokazem sliku na golfu ,da vidite kako to izgleda ehhehehhehe

Audi RS Wrote:
jebgaa sadaa..mi pravimo reklamuu nudimo see da reklamiramo forum i stranicu...a sad jos da placamo?? Smile....

nije nikakva frka al morate shvatiti da od ovog foruma niko nema zaradu vec samo trosak, znaci mi ovaj forum odrzavamo iz ljubavi...a sto se tice naljepnica neko ih mora platiti (EDO je radio prve naljepnice i podjelio ) sto vise bude kandidata za naljepnice bit ce jeftinije...pozzz
znaci upisujte se na spisak ko je zainteresovan da se zna okvirna kolicina

Jel mislite one velike da pravite ili male?
i ja sam za,ako ce biti one male sto idu u dno zadnjeg bocnog stakla... ma neka se napravi naljepnica,postavi ovdje i ko hoce skine i isprinta,tako sam ja radio prosle godine..
pravit cemo male po 2 kom kao i do sada sto su pravljene i lijepe se na bocna stakla...
a sto se tice spiska kopirajte sa predhodne stranice i upisujte se..
taaaaaaaće vam naljepnice Icon_mrgreen
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13