Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Rastanak...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dosao je i taj dan.. prodao sam svoje voljeno auto. tuga mi je bilo gledati kako svo ovo vrijeme samo ceka na bolje dane mog novcanika... dok je bio u mom vlasnistvu na njemu sam motor drugi ubacio, promjenio amortizere za konijeve, unutrasnjost od keca GTI, remus, ats-ice, karambolke i jos sto sta... cekao sam kad cu ga prodati a sad kad je otisao srce mi se para..
23.01.2008     20:25

Golfu

mnoge smo lijepe trenutke moga zivota proveli zajedno,
nek te snadje sve bolji od boljeg vlasnika u buducnosti...

bye bye baby...

gledo sam na dnevniku , bas tuzno
hahahaha

quattro Wrote:

hahahahahahaha

hehhehee Smile
ode on,ej nebudi tuzan,sad mu je toplije i ugodnije nego prije :D:D hehehe
i ja sam gledo na Rtl-u  ehehe kazuu da je najbolje sad da ides u SOK SOBUU  na par dana....Smile.....
eeee a to je znaci ovo sto je malo prije PISALO na radiju ...... kak mi je zao Icon_mrgreen

quattro Wrote:

E legendo potrgao sam se doma na komentar.

Znam kako ti je freekvw. Danas sam gledao skoro totalizirani svoj prvi auto kako se šlepa dalje. Ide u dijelove. Nabaci smajlić i koju foru. Ne treba za limom plakat.

Ma bit ce mu bolje nego do sad vjerujem! Icon_razz
ajde freek, bit ce njih jos, nemoj nam plakati...
hvala ljudi, evo vec me prolazi pocetna tuga.. Smile
valja ove ispite spremat sada, jebes lim, nauku valja ganjati!
i lim i nauku...uporedo...hehehe

freekvw1983 Wrote:

23.01.2008     20:25

Golfu

mnoge smo lijepe trenutke moga zivota proveli zajedno,
nek te snadje sve bolji od boljeg vlasnika u buducnosti...

20.04 2007
R.I.P.

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13