Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: K:Zvucnike
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
K: Orginalen WV zvucnike za u prednja vrata od golfa 4, passata ili od bore
drug neznam dal znas al to i ako nadjes kod nekog to ce ti bit skupo zara. Kod mene jaran kupio za golfa originalne zvucnike na otpadu za 400 maraka. neznam jel ga ko puko po usima, neznam jel me laze, nisam bio tu kad je kupovo, al on se kune s cim stigne da ih je platio 400 marki na otpadu i da ih je kao jos dobio i jeftino ....
eddo Wrote:drug neznam dal znas al to i ako nadjes kod nekog to ce ti bit skupo zara. Kod mene jaran kupio za golfa originalne zvucnike na otpadu za 400 maraka. neznam jel ga ko puko po usima, neznam jel me laze, nisam bio tu kad je kupovo, al on se kune s cim stigne da ih je platio 400 marki na otpadu i da ih je kao jos dobio i jeftino ....

Dobar ti taj jaro trgovac... Posalji ga da mu i ja nesto prodam ... Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
hehe suti prijatelju ...... on od svake marke pravi euro ...... HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kod nas u mostar na optpadu šutaju takve zvučnike kad skidaju vrata uvjerio sam se par puta......
da znaju sta sutaju ..................... uhhhh
jebes to... ja stavio sony explode u zadnja vrata pa lupaju bolje neg u prednjim original i lupaju bolje neg bilo koja original muzika iz g4 il bore :P dzaba bacanje para...
ako ko ima za prodat nek mi se javi na PM
hitno mi je
vinko otidji sutra ako mozes onde kod onoga na ulazu u vitinu vidio sam neki dan kad sam sebi trazio mjenjac da ima toga pa pogledaj nekosta te nista
Reference URL's