kako izgleda kada roditelj da dijetu od 15god. auto
mali je teze povrijedzen a i suvozac takodje
ja bi prije reko da je Sierra...a gdje se ovo tacnu i Si Selu desilo...jel lijevo il desno od dzamije...?
ako su roditelji znali onda im treba udijeliti "Darwinovu nagradu", a djeca ko' djeca, nemaju bas puno veze o tome sta rade.. zelim im sto brzi oporavak.
siera jashta kakav orion vidi kanala srednjeg ...
elem dobro je prosho vidi shto je fordina unutra se nishta maltene nije pomjerilo
da je golfom udario motor bi mu u usta uletio
e jbg freek ako su s 15 godina djeca...to su po meni ipak savjesni "momci" nazovimo, koji su mogli znat bilo sta o tome...otac je jedino kriv sto ga je naucio vozit, jer mene moj nikad nije htio i sad ga razumijem...
brate da vidis autu uzivo mjenjac je ispod rucice dosao a na slikama se moze vidjet da je motor izbio papucice od gasa i kocnice
samo nije probio pod ako se bolje zagledas vidjet ces da je instrument tabla pobjegla prema krovu takodje potisnuo motor a otac je izgleda licno dao malom auto da se provoza dosao sam na lice mjesta i izgleda mati od malog galami na oca citiram"kad dodjes kuci ja cu tebi glavu isto onako razbit pa ces razmisljat hoces li davat kola djeci"
samo zamisli da se vozio u cvaji

kako bi izgledalo
citiram

jes buraz al ovo je udar lijevom stranom u predmet a on je sredinom u spic tacnije cosak zida i aute na dvije strane se dijelilo
slazem se s tobom decko u potpunosti...i to znao vozit ne mozete pricat, jer ste sjeli mozda dvaput u auto...ja za sebe koji sam polozio prije 15-ak dana ne mogu ni u snu rec da dobro vozim...ne moze se ba dobro vozit, dok ti ne iskusis sve...a on je samo vozo gore po svojoj mahali...jebo te to, ako se tu moze iskustvo stec...
stavi te dijete od 8 god pokazi te mu kako ide kvacilo gas kocnica naucit ce i daj te mu koji put na meraji da provoza i ono odma zna voziti .... ja vozam vec skoro 10 god i non stop sam na cesti presao kilometara i kilometara al opet bude situacija gdje se sjebe pa nezna sta i kako al na svu srecu izvuce se ziva glava a tim sto vozaju po mahalama pun gas kad nesti izadje na cestu je pustanje volana i kocnica sa kvacilom odma a ko iole poznaje voznju zna da je to odma kanal
hahahahaha Disa... koji si ti naivko... dobri vozaci se ne razlete u komade.. toliko barem znas. ne zalim nikoga. ni sebe ne zalim kad me adrenalin u glavu udari i pocnem da se zalijecem.. kako sad da mi nekog drugog popaljnka bude zao?
sad ste me naljutili svi redom!
KAKTUS za SVE!!!! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!