Evo da se izvinem za onaj rad golfa. hehe.. ev meni se cini da je ovo dobro.. dosta truda je ulozeno.... meni se svidja... a sad.. da cujem vase komentare
original.
ps

fin radic... i buraz mi sprema jedan rad, mislim da je cak isti ovaj volvo. nije imo PS-a jedno vrijeme, moro ja obarat sistem hehe
ovako: pored toga sto si komplet donji dio skinuo od Z4 sto nije losha ideja da se razumijemo, trebao si malo promjeniti proporcije vrata.. ovako djeluju napuhana i van mjera auta. na Z4 to stoji jer je dvosjed i kabina je povucena prema zadnjim tockovima ali ovdje bode u oci. ostalo je fino osim prenaglasenih prednjih farova i cijevi intercoolera.. sve u svemu do sad najbolje sto si uradio je ovaj rad. cestitam
fino ...... veoma fino ...... svaka cast
uuu dobar dobar

meni je pak najveca shminka ova cjev intercolera

ovako: pored toga sto si komplet donji dio skinuo od Z4 sto nije losha ideja da se razumijemo, trebao si malo promjeniti proporcije vrata.. ovako djeluju napuhana i van mjera auta. na Z4 to stoji jer je dvosjed i kabina je povucena prema zadnjim tockovima ali ovdje bode u oci. ostalo je fino osim prenaglasenih prednjih farova i cijevi intercoolera.. sve u svemu do sad najbolje sto si uradio je ovaj rad. cestitam
e ovo cijenim.. hvala i pokusat cu sljedeci put da upamtim tih par savjeta... hvala..
e druze opravdao si se sad kao tata od zanata od onog golfa 4 koji je katastrofalno propao...odlicno druze, svidja mi se !
Mnogo bolje nego prosli rad, svaka cast!