Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Michelinove gume bez zraka
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Tehnološke novotarije ne prestaju nas iznenađivati. Jedna u nizu novosti dolazi nam iz Michelina, a radi se o novoj generaciji automobilskih guma - bez zraka. Takve su gume predstavljene prvi put na autoshowu u Philadelphiji, a u prodaji bi se trebale naći vrlo skoro. Zasad možemo samo zamisliti kakav će utjecaj to imati na vozače i postojeću tehnologiju. Dok čekate da se pojave u trgovinama, pogledajte kako izgledaju.

[attachment=4622]

[attachment=4623]

[attachment=4624]

[attachment=4625]

[attachment=4626]

[attachment=4627]
issss. Sta jos nece izmislit stari moj!! Smile) a ono... "gume" izgledaju ok, a kakve su... to cemo jos vidjet. pozz
Odavno se prica o ovome. Valjda ce zatvorit gumu sa strane pa da lici na obicnu. Inace dobra ideja.
to bi pre dvije godine tema ovdje u njemackoj
samo da mi je vidjet kako ce struktura ove gume izdrzati na nasim cestama...
ovo super, nemozes izut gumu, ne moze ti puknut ni izdusit....samo se pitam kako ce izvest niskoprofilnu a da ne bude tvrda ko daska hehe :D
e to bogami tesko... jes ona ruzna, al sam gledo testiranja na tv-u i to podavno i pokazala se puno bolja od ove "obicne", posebno u krivinama...
i aj isto, bilo na DSF-u u emisiji Motorvision...i pokazali na testu kao postavili neke mal elezece policajce i prodjirali se onamo...puno bolje amortizuje udarce nego ova obicna...
more bit...vidjecemo...:D
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13