Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Okupljanje u Mostaru
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Za koji mjesec pa ce AMK Carbon mozda doci malo u Mostar.

Fele Wrote:
Za koji mjesec pa ce AMK Carbon mozda doci malo u Mostar.

da,da,da,da,da,da,da,da Icon_wink

moze moze u klasu 17+ ali ta klasa ne postoji vise

bmwscaner Wrote:
ma zavebajem se eto potrkat cu se sa tobom  3 cu poc i necu dalje saltat hehe Wink

heheh dobar dobar hoces i sa mnomIcon_mrgreen

tibor987 Wrote:
u njega ima 8 ventila vishe i jedno 33ks vise hehe...tako da bi j aisao 20+ hehehehe :D

isao bi realnih 19,xxx

heheh ok valjda se jednom sretnemo na pisti...pozzz
Vidimo se na crti... Icon_mrgreen

tibor987 Wrote:
moze onda...nosim gajbu zuje i dvi kile cevapa i kotleta hehe :D

Moze li Karlovacko ili Sarajevsko umjesto zuje Icon_mrgreen

bmwscaner Wrote:

Dino Wrote:
Vidimo se na crti... Icon_mrgreen

i na cilju

Oces samnom pajdo krvi tiIcon_lol

Sira ti is kace morat cemo se potegnit, a nema u mene mozda 130 ks ali cu te opratIcon_wink, ps. gdje si da me branis u subotu jesi vidio zagrebčanaIcon_lol

addo Wrote:
ouuu dole je bilo pravo veselo cuo sam, zahebani ti BBB!

Brate da im vidis putovica (nisam drot Icon_wink) pune nama u kojoj zemlji to nije bilo. Ali ovaj glavni sto im je kaze svugdje sam bio ali nas nigdje nisu ubili ko ovdje! Zamisli ti njih trideset doslo pravit nered u disku od 3000 glava hehe bolesno ali drama organizirano. Kasnije kad je droga pustila krive se ko mala dijeca, a kad su počeli opališ ga brate on ništa samo otrese gavom bolesno. Nek dođu opet dobro su došliIcon_lol

bmwscaner Wrote:

George Wrote:
Sira ti is kace morat cemo se potegnit, a nema u mene mozda 130 ks ali cu te opratIcon_wink, ps. gdje si da me branis u subotu jesi vidio zagrebčanaIcon_lol

jbt neizlazim vise BOJKOTIRAM diskoteke i klubove zovem raju pa kod kuce pijem hehe
cuva se lova ocu M30 pod haubu da naguram
a da sam znao branio bi te Smile

Ma zajebajem se ja samo ti skupljaj lovu.
Ja tebe i neznam, ti mene mozda znas: AJKULA

Da da V6 nema ga više!
Sad je isto 80 samo 1,9E nije to za piste!
Bice brzoIcon_wink

bmwscaner Wrote:
ajde bola sad smo klasa ti sa 1.9E a ja cu sa crknutim 320 taman smo klasa Smile

samo ću te oprat bezveze neka kad nabavis M30Icon_wink

Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13