Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: moro sam
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
hahahahahaahahahahahahah vidjao sam ga po gradu. hahahahahahahahhaha
najpopularnija askona ja mislim u BiH Smile
jbga sve moze proc osim felgi i retrovizora i prednjih zmigavaca i manje vise kompletnog kita ............. ma ustvari kompletno auto treba MALI restyling .............
obala ili njiva tuning isto ti to dodje :D
HEHEHHEHEHEHE bas je dobar hehehe
ma samo veće i šire kotače i petica
aj ovu askonu znam moj komsija koji je maskota budalastine u mojoj mahali je uzeo ovu askonu i gore na onom izletistu u Sarajevu tj. na Baricama lola drifto i razbi joj prednji branik,ali kako on kaze nema toga sto kila gita nece pomoci izgitova je on malo zavari trk po sprej napravi je i proda za 800 KM a ev sad je ovaj cijeni 1700KM ma ovaj je bolestan he he he he
aaaaaaj boze autaIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
kaze "plava sportska verzija" hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahIcon_mrgreen
Sportska verzija. ... Smile 1.700km Hitno! .. Smile
oj  kuku majci sta  je ovo.....
ja mislim da se neko zajebaje... ko npr ja slikam ficu i napisem da se prodaje za 10 km :D
dobra za oko kuce

quattro Wrote:
dobra za oko kuce

Hahahahahha sto me nasmija!

nidje veze, ali dobro lici malo na kontejnerIcon_mrgreen
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13