Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Nas Audi A4
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Svaka cast, bas je dobro uradjeno!
pa to je stvarno jedan lud projekat, sve cestitke
svaka cast na uradjenom poslu, super izgleda auto...

jedino mi nekako ispeglan gepek malo cudno izgleda, nekako mu fali nesto nazad.

sretno u buducem sredjivanju Wink
sve pohvale za project......svaka cast,puno novaca,truda i rada ulozeno,boja je pravo dobra,samo da mu je vratiti stare retrovizore jos bi mi finiji bio Wink
ali u svakom slucaju,odlican posao Wink
pored ovako lijepih slika,audija mislim Icon_razz ....vi raspravljate o potrosnji..svaka cast,audi je extra,kao sto enes rece,retrovizori jedina zamjerka..
Cini mi se da ti fali ova slikicaIcon_biggrinIcon_biggrin

Dobar audi, svidja mi se.
Jebote jedva otvori slike (pa dial-up mi je) ali isplatilo se na kraju! S pocetka sam mislio nesta bezveze ali zadnje slike su promjenile moje misljenje! Extra auto svaka cast! Jedina zamjerka su kao i kod ostalih, jedino retrovizori nisu nesto! Mogli su se i bolji naci ali to je vec stvar ukusa! Uglavnom svaka cast za auto, i sretno u nastavku radova!
predstavljanje projekta je skromno.. ovdje ima puno i puno posla koji je preskocen i odmah pokazan finalni proizvod... daj napisi link s foruma gdje je detaljnije auto predstavljeno... volim gledati ovakve stvari koje idu STEP BY STEP... sto se tice auta ,,, auto je vrh... boja, kombinacija boja po mom ukusu 95%... nista ne bih mjenjao znacajno... felge su mi SAN snova.. ne mogu bolje za ovo auto nikako...
velki respect na trudu i svemu ostalom... i skidam kapu zbog toga sto je radjen "zajedno s ljubavlju"

pozdrav i sve najbolje ubuduce
svaka cast, nije nimalo lose...
nije bas sve po mom ukusu ali svakao je strava
Icon_coolIcon_cool
nije mi se dalo citati sve komentare ostalih clanova, sam projekat sam vidio i svidja mi se, koja je oznaka ove boje ako nije tajna :$

pozz
exxxxxxxxtra je, svaka cast
Prelijepo,, svaka cast! Projekt je uradjen za svaku pohvalu!
Extra nema sta, sve vrhunski odradjeno.
Auto je mrak, jedino da niste pretjerali sa svim nocnim efektima Smile

malena Wrote:
ovo je lakirano s perla Mercedes crnom bojom...tako da nije bas jeftina boja...sam 0.2 deci dodje 120kn...

Ja sam cijeli krov na svom Audiju ofarbao tom bojom, i + ove bocne stubove. Boja mi je predobra, rado b i sad ofarbao cijelo auto u tu boju. Nekada se presijava na plavkasto a nekada sivo crno, nikad se nije moglo tacno odrediti.

Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13