Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: evo jos slika
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo slika:
[attachment=4593]
[attachment=4594]
[attachment=4595]
[attachment=4596]

imam jos punoooo posla oko njega planirao sam sljedece:

-nove felge 18coll (neznam jos kakve)
-M3 retrovizore[attachment=4597]
-komplet muzika (DVD player, pojacalo subwoofer)
-spoiler na gepeku[attachment=4598]
-zatamniti stakla (20% ili 30%)
-novi farovi (angel eyes)[attachment=4599]
-zadnji stopovi (LED diode)[attachment=4600]
-maglenke[attachment=4601]
.......

ako i vi imate nekih dobrih ideja recite mi slobodno!!!
POZZ decki!!!
Super su ti planovi! Samo naprijed! A ove slike si trebao postaviti u Garazu!
znaci u garazu! ok nisam znao!
Sretno u daljim radovimaIcon_wink
PozzIcon_cool
e nek ima jos bmw fanova ovde svaka cast fin coupe samo sta je pod haubom???
i vidim imas fine planove za njega e pa moj prijedlog KOMPLETAN M OPTIC PAKET nabacis i imas fina kola nemoj plasticariti po njemu jer je to grijeh na takvom autu raditi ako ti sta treba zbaviti za njega na PM se javi
Izgleda odlicno ,samo nastavi i sretno u daljim radovima . . .
Svaka cast jos jednom na autu, ako i naplanovima! Samo trebace ti puno keshaaaaaaa! :D

PS: Procitaj privatne poruke, mozda ja imam nesto za tebe :D
planirao sam m-optic paket! imam od M-a pragove, zadnji branik i lajsne a treba mi jos prednji branik, onaj mali spoiler na gepeku, retrovizori i felge! Ako nego nesto od ovog ima nek se javi!!!! POZZDRAV

bmw_driver Wrote:
planirao sam m-optic paket! imam od M-a pragove, zadnji branik i lajsne a treba mi jos prednji branik, onaj mali spoiler na gepeku, retrovizori i felge! Ako nego nesto od ovog ima nek se javi!!!! POZZDRAV

felge imam ja  dobio si cjenu na PM prednji branik , lip na gepeku i retrovizore pogledam a usise na blatobrane takodjer.
ako je auto vec crno idi na lagano zatamnjivanje 40% max
i smoked prednje angel eyes takodjer i nazad stavi smoked varijantu stopki i ima da se ljudi izvrcu
1.8 is je fin motor ali nije bas za neki pover tuning jer je dosta osjetljiv
ali nekih 30 do 40 ks moze se navuc na njega bez velike brige

bmwscaner Wrote:

bmw_driver Wrote:

felge imam ja  dobio si cjenu na PM prednji branik , lip na gepeku i retrovizore pogledam a usise na blatobrane takodjer.
ako je auto vec crno idi na lagano zatamnjivanje 40% max
i smoked prednje angel eyes takodjer i nazad stavi smoked varijantu stopki i ima da se ljudi izvrcu
1.8 is je fin motor ali nije bas za neki pover tuning jer je dosta osjetljiv
ali nekih 30 do 40 ks moze se navuc na njega bez velike brige

pa i mislio sam samo mozda 20% - 30% i ja sam mislio tamnije zmigavce i napred i nazad i napred angel eyes i tako to a usise na blatobranima isto je dobar ideja Wink

usisi novi dodju oko 100 eura originalni i lako se ugradjuju dodju sa nosacem i kederom gumenim samo trebas mirnu ruku sa fleksom i za pola sata gotovo a izgleda do jaja dobro

bmwscaner Wrote:
usisi novi dodju oko 100 eura originalni i lako se ugradjuju dodju sa nosacem i kederom gumenim samo trebas mirnu ruku sa fleksom i za pola sata gotovo a izgleda do jaja dobro

jesu usisi straha ali fakat treba mirna ruka sa fleksom treba naci pravog majstora za to da odradi

Dobar auto nema sta zna se sta je klasa !!!!!!!!!!!
lijep bmw,i sretno ubuducim planovimaWink
Dobro Dosao Icon_mrgreen
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13