Dali mi neko reci koliko se kreće cijena 1.8T motora u BIH..
Znači agregat sa svime na njemu, elektronika... Nisam dugo bio doli po otpadima znam da sam prije par godina negdi oko širokoga naletio na jedan za 1500KM.. sad više neznam jeli im to okvirna cijena..
To sto si naletio to je pravo jeftino i sumnjam da jos mozes na takvu cijenu naletiti
Cijena se krece oko 1000Eura
ja sam malo po e.bay motore gledo nijedan dobar nije ispod 1800-2000 eura al ja govorim o motorima sa max 20 000 km sa svim potrebnim stvarcicama...
A velim naletio da čoviku trebali novci... netreba meni getriba napisa sam lipo agregat sa svime na sebi i elektronika... a vi ostali niste baš trebali ubit temu sa OT
Audi 1.8T
-komplet motor
-alnaser
-alternator
-usisna grana
-komplet instalacija
1200 eura
Nema turbine.
nemojte ic u ot... a ajdine jel ti prodajes taj motor il govoris samo okvirnu cjenu... ako prodajes u kakvom je stanju kolko je star kolko preso itd...
cekk sad posto u mog pola na sarafe pase taj 1.8 t motor sad sta mi sve treba motor i mjenjac il moze moj mjenjac il... de mi malo pojasnite znaci banana sam u tome oko motora interesuje me da bi konvertovo svog pola u 1.8 motor sta mi sve treba i otprilike kakva bi to cjena bila... i bez bjezanja u ot jer interesuje me otprilike da imam na umu koliko bi taj poduhvat bio... tnx unaprijed...
Moj drug jedan prodaje.Turbina polovna nije vise od 400 eura.
Bojim se da neće moći nikako na 1.4 getribu možda i more našarafiti ali neće ti nikako moći izdražati... sasuti će se nakon malo jačega upiranja pitanje je tu i potisne ploče i lamele nevitujem da će pasati.... Nije problem tu dase postavi getriba od G60 more se naći jeftino...
2: bmwscaner. Jarane nije problem u novcima ako mi je nešto napeto ja to kupim napeti su mi ti motori nije ni turbina problem, problem je to šta su mi ti motori totalno nepoznati...
A kontaj da bi te ako sam dobro razumio ostale oko 1500€... sad kontaj koliko bi te još izašlo ugađivanje... Neznam ja se ipak vraćam na KR-a ili 9A... Samo zbog razloga što ih je lakše za naći lakše se da ugraditi(Sam ugraditi) i lakše je naći dijelova a KS su tu negdi...
.. Neznam ja se ipak vraćam na KR-a ili 9A... a KS su tu negdi...
turbo je turbo, te jos chip i onda nisu ni blizu sa ks
a tih 1.8T ima u fabrickim izvedbama 150 KS 180 KS 225 KS (ovaj zadnji je tesko naci)
Sve to stoji turbo je turbo i nema dalje priče...