Prije 3 dana sam zamjenio zadnje amortizere a selene prije 2 mjeseca, ali mi i dalje neki tupi zvuk dolazi iz zadnjeg dijela kada predjem preko rupe. U voznji se auto super ponasa ne zanosi,tockovi nisu krivi, ali po neravnom mi uopste nije udoban kao prije. Ima li ko ideju sta bi moglo biti?
to ti je normalno kod punta. samo jesi li promijenio one odbojne gume. mozda su se nejednako potrosile pa sad se lupanje vise osjeti.
to ti je normalno kod punta. samo jesi li promijenio one odbojne gume. mozda su se nejednako potrosile pa sad se lupanje vise osjeti.
to ce izgleda i biti bas TO
Koje odbojne gume?
Prije 3 dana sam zamjenio zadnje amortizere a selene prije 2 mjeseca, ali mi i dalje neki tupi zvuk dolazi iz zadnjeg dijela kada predjem preko rupe. U voznji se auto super ponasa ne zanosi,tockovi nisu krivi, ali po neravnom mi uopste nije udoban kao prije. Ima li ko ideju sta bi moglo biti?
Jel nije udoban ili samo lupa?Ako si mijenjao amortizere moze biti da je i do njih ali ako je samo lupanje pogledaj lezajeve na ramenima nazad.Tzv.Reparacija.Moze biti i do njih.
Ma nije toliko neudoban kolko to lupka, i bas mi pici po zivcima

odo sutra da to pregledam i nadam se da cu napraviti nesto
pogledaj lezajeve na ramenima nazad.Tzv.Reparacija.Moze biti i do njih.
ma to ti u fiatu nazivaju selen blokovi ili setovi za reparaciju zadnjeg trapa.
pogledaj lezajeve na ramenima nazad.Tzv.Reparacija.Moze biti i do njih.
ma to ti u fiatu nazivaju selen blokovi ili setovi za reparaciju zadnjeg trapa.
Druze mogu oni to zvat selen blokovi koliko hoce.Kad rastavis vidis da nema veze sa selenima.Osovina i dva lezaja a kod nas u autodijelovima to zovu zadnja reparacija.Uostalom nije ni bitno kako se zove.Bitno je da smo se razumili.Nek pregleda da nije do toga.
dobro ti raja kaze odbojnike idi kod nekog da ti to sredi jer ako njih nisi sredio sjebaces sve to sto ti je novo i ja moram da mjenjam al jos nista nelupa kazu da je sve dobro al da je to pri kraju nije to skupo neboj se hehehe pozzzz
Jesi li razmislio da pogledaš nosače motora ili mjenjača? Naime, zvuk se kroz karoseriju odlično prenosi i stvara se varka. Imao sam slično iskustvo i dugo je potrajalo dok kvar nije znalac detektirao (nešto je "lupkalo" pozadi, a ustvari bilo je do nosača mjenjača).
Tipican problem fiata... i kod staraca su mi odbojnici ili jastuci otisli na manje od 100.000km... nisu skupi, ali su gutavi za promijeniti...