Muha ce ti najbolje reci realnu cijenu jer covjek to prodaje i ugradjuje...
slusao sam taj HU,isto kao i skoro svaki noviji od alpine-a............garantirana kvaliteta,a jvc tvoj nisam imao prilike....
muha zastupa alpine uredjaje pa ce ti on sigurno reci

ali opet imas uho,skopcaj pa poslusaj
Alpine Rulezzzzz
To i ti presao na Alpine?
alpine je nesto najbolje sta se moze uzeti tako da MOJ GLAS ZA ALPINE
slazem se, ja sam mislio da je tvoj alpine pa hos da mijenjas za ovaj drugi. zato nisam nist ni htio pisat... al kad si napiso ovaj dole zadnji komentar, ja da sam na tvom mjestu, ja bi mijenjo, naravno ako je sve udure s njim...
pozz
alpine je nesto najbolje sta se moze uzeti tako da MOJ GLAS ZA ALPINE
////ALPINE muzika i alpine bembara ima li dalje
mada je meni nesto drazi pioneer 
rekao sam,probaj,uho je najjace oruzje.......ali i moj glas ide za alpine pa vidi

Ja sam onakav alpine dobijao za 100 KM, meni nije nesto sto se tice izgleda, al sto se tice kvaliteta dobar je!
kod mene je takav isti ja sam prezadovoljan i platio sam ga kad je tek izašo masno i to je među jačim muzikam jer rjetko tko pravi 4 x 60 ima ali slabo ALPINE je ALPINE
Bira majka i troje sitne djece
headunit kojeg odlikuje pouzdanost, nikada im adut nije bio izgled dok nisu izbacili IDA-X001 a onda su svi ostali pali na dupe
hint:
generalno ima sve sto normalnom korisniku moze trebati, 3 preout, 4V izlaz, swing face ili ti motoriziranu prednju plocicu.
ovaj JVC je takodje jako interesantan ja kako se sjecam on je touchscreen a kad se ide kroz menije ima neki glas koji te navodi, sto se tice zvuka takodje je zadovoljavajuci ( malo ispod ovog alpine-a ) i takodje ima 3 para RCA ( neznam koliko V)
Pored svega alpine ima skretnicu i vremesku korekciju sto ga automatski gura puno ispred jvc-a kad je audiofilija u pitanju....
sto se tice tih60w nema ima nekih 27w rms ali kad ga stavis u auto osjetices snagu v-drivea , to je tehnologija kojoj su se vratili nakon 3 godine, takodje tu je i bass engine plus , te kontrola nivoa i faze subwoofera
i jos jedan stvar taj bi trebao imati remote iliti daljinski...
mozes doci svakim radnim danom od 17-21 ii subotom od 12-18h.
cijena zavisi od potrosenoga vremena na instrumentu.
dobro si proso, koliko ono bi "diBa" ???
sad trebas kupiti taj Alpine

mah /////ALPINE i to je to... hajde vremenom cete skontati ko je ko i gdje
nego jel se prodaje taj alpine???
zavisi u kakvom je stanju mozda bi ga ja kupio...