Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Felge
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Planiram da uzmem za koji dan felge za mazdu svoju

vase misljenje ? Icon_mrgreen
meni su mocne Smile Smile Smile Smile Smile
Mocne pravo, samo ne znam jel bas potrebno da mjenjas na novom autu fele...
18" posto su na njoj dosle fabricki 18-ke samo mi se ne svidjaju felge ove sto sam dobio ima 10 krakova.....ja sam vise u fazonu 5 ili max 6 krakova... Smile
@lov2xlr8 upravo tako Smile
predobre su fakat
Odlicne - slazem se da mi se ne svidjaju trenutne Smile nekak su suvise obicne i pored 18" dimenzije Smile
Svidjaju mi se felge, odlican izbor.
Porucicu felge ako Bogda u ponedeljak, a trebale bi doc pocetkom februara. A samo cu jos chipovat, blow off ventil (u martu) i masku bez znaka i to je to....nista vise...ona ovaka fabricki mocno izgleda...sve ostalo je bacanje bezze para...
ev jedne slikice auta s felgama a kasnije kad ga lijepo naglacma bice jos slika...

slazem se Smile ali bice kasnije puno puno boljih slika....Smile
aha ne mogu manje od 18" zbog kljesta.. Smile
Drama. 3 put bolje od origi onih
hvala hvala Smile samire joj jebe me samo sto mi proklize pa moram pustit gas ali od turbeta do mupa 170 km/h Smile  kod mozarta 3 blokada 145 Smile

SamiRX-8 Wrote:
Ne može se kod tebe odoliti a da se ne stisne gas do poda... Vidio felge sinoc, predobro joj stoje... Jedino mi je sada krivo sto ja nisam na mjestu tvoje cure Icon_mrgreen

E ovo je vec malo previse, predji na privat poruke :P:P:P:P:P:P

Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13