Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: strasna nesreca
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bas sam ovim putem prije neki dan isao...znam mjesto tacno gdje se ovo dogodilo...strahota...
Crnjak... Stradas na pravdi boga...
Steta ipak su to djeca! Ne daj Boze nikome!
jel majmun iso niz brdo brzo i kocio samim kocnicama...hljebe...pa dje djeca...
Gledo sam na dnevniku, zao mi djeteta.

Faya_M5 Wrote:

otkud ti ta informacija???

stefan Wrote:
sta drugo reci nego nedaj boze nikom

djeteta mi je zao, ali tek vozaca.. valja se nositi svaki dan sa velikim teretom na dushi

Fiesta_Boy Wrote:

Faya_M5 Wrote:

otkud ti ta informacija???

ma ni otkud...al pretpostavljam...zar nisi nikad vidio da niz karaulu ide ko baja sleper...sto li? bas zato sto mora sto vise kocit motorom, pa ga spusti u 2. il 3. i lagano samo dodaje kocnicama...jer bi se inace sprzile...

eee moj Faya pa znas li kako je tesko biti vozac kamiona...pa duge ture pa umor pa sve sto se nagomila...krivo mi je samo da se napada vozac a mozda uopste on nije kriv...razumijes...moglo se desiti svakome da mu otkazu kocnice...i nije nimalo prijatan osjecaj...i plus treba sve to nositi na dusi...kako ce on roditeljima nastradalog djecaka objasniti da nije kriv...NIKAKO---razumis???
ma ne kazem ni ja da je 100% kriv vozac...al ima i njegove krivice...i kocnice nisu bas obicna stvar, treba pazit oko toga...
...vidi jedina CINJENICA je da se ne zna kada ti kocnice mogu otkazati ma koliko dobre i nove bile...kod mene su isto iz cista mira otkazale nove kocnice,pa sta sada,desava se na srecu ja sam prosao extra...
brate moj...nije bilo do majstora...VISA SILA...kontas

Fiesta_Boy Wrote:
...vidi jedina CINJENICA je da se ne zna kada ti kocnice mogu otkazati ma koliko dobre i nove bile...kod mene su isto iz cista mira otkazale nove kocnice,pa sta sada,desava se na srecu ja sam prosao extra...

ne znam samo dje ti to dodje, da mogu nove otkazat...daj bolan, pa ne znam kolko da ih forsiras i sve nece otkazat...hoce naravno, ako ih preopteretis...to je opste poznato da kamioni idu lagano niz brdo i koce vise motorom nego kocnicama, jer ne mogu podnijet teret koji je u prikolici...e one ne bi nikad otkazale da ih je normalno koristio, il ako nisu vec bile pri kraju, sto je on morao znat...

Ma ko zna, sve je moguce!
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13