Ljudovi moji kolege i kolegice, ovo sam morao napisati, odavno nisam naisa na forum,web,ili nesto slicno da su ljudi ovako ljubazni...Zato dajem masivan respect svim clanovima ovog foruma i samom pokretacu weba/foruma, bhtuning..Ljudi su spremi pomoc kako god stignu, na sve moguce nacine, i koliko sam primjetio svi cijene svaciji trud, sto je jako bitno, znaci nitko nikog ne ponizava. Ovaj forum vidim jos u boljem stanju za par mjeseci, sa jos mnogno,mnogo vise lijepi, i ljubazni clanova kao do sada....Nema dalje jednostavno sam prijatno iznenaden!!!...Zzz za sve clanove!!!

Pridruzujem se ,kome god sam se zamolio za savjet pomoc i pitanje dobio sam odgovarajuci ljubazan odgovor!

ti haman nisi chito ovu temu iz oglasa

bratstvo i jedinstvo

ljubav prsti iz svakog posta

a najvishe se vole huki i nuki
definitivno

ja u svakom njihovom postu vidim pregrsht njeznosti brizhnosti i drugarstva
na svetu postoji jedan forum u njemu caruje drugarstvo u njemu je sve lepo u njemo je sve nezhno u njemu te neko povremeno banujeeeeeeee
Pa nisu bas svi ni ljubazni ali moze se tolerisati! Ima i preseravanja ali imamo mi svoju "narodnu miliciju" koji te banuju ako si zloco!

addo Wrote:Pa nisu bas svi ni ljubazni ali moze se tolerisati! Ima i preseravanja ali imamo mi svoju "narodnu miliciju" koji te banuju ako si zloco! 
A dobro necemo sada crnrunti, ima tu njih par sto mal burno reaguju na necije postove, al ne treba na to gledat....

suze mi potekle hehe,neka neka,tako je,da ovako nastavi,fakat raja je na mjestu