Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pojacalo MACROM 4
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kkvo je pojacalo Macrom 4? na njemu ne pise koliki su izlazi itd... Moze li mi neko reci sta vise o njemu? i koliko se moze prodat?
drug de ga uslikaj pa stavi sliku jer imas kamaru macrom-ovih pojacala a ovo 4 na kraju ne znaci nista .....
ok sjutra bi trebalo da se vidim sa ovim likom pa cu ga slikat...

eddo Wrote:
drug de ga uslikaj pa stavi sliku jer imas kamaru macrom-ovih pojacala a ovo 4 na kraju ne znaci nista .....

ti pravi strucnjak iz slike vidis sve ko ona u kasike sto gleda Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

mozda da postavis oznaku pojacala lakse bi bilo naci vise podataka

vidoviti eddo
gleda u pojacala i izlaze

hahahahah
Ma sva su pojacala slicna sa slike mos zakljucit samo jel mono, dvokanalno ili 4 kanalno, sto rece IGY stavi ti koji je model pa je lakse nac inf o izlazima i snazi.

Pozz.
Macrom 42.05

2 x 65W RMS @ 4 Ohm
1 x 150W RMS @ 4 Ohm bridge

Macrom 42.07

Class A amplifier
2 x 85W @ 4 ohms
1 x 200W @ 4 ohms bridged
Fuse: 30A

Macrom 44.07

4 x 60W @ 4 ohms
4 x 75W @ 2 ohms
2 x 150W @ 4 ohms bridge

A kad postavis sliku reci cu ti jel tvoj neki od ovih, a ako jest i koji Icon_biggrin
ima oznaku 4 2.17 ,veceras cu postavit slike...
mislio sam da postavi sliku pa da na osnovu slike pronadjem pojacalo na google-u. al aj ovdje izgleda se sve mora nacrtat da te ljudi nebi zaybavali. a i ne kontam gdje god postavim kometnar lesinari zamnom i odma udri kontru po mom. de ba ljudi nadjite sebi kaku zanimaciju u zivotu i prestanite jest govna iza mene.
42.17 STEREO Power Output
Maximum power ....................................................................... 100Wx2
Nominal RMS 4 Ohm, 1 kHz at 1% THD .................................. 65Wx2
Nominal RMS 4 Ohm, 20 Hz to 20 kHz at 0,05% THD ............ 50Wx2
BRIDGED Power Output
Maximum power, 4 Ohm, 1 kHz ............................................... 200W
Frequency response +0, -1dB .................................................. 10-50,000 Hz
S/N (signal to noise ratio) INFA-weighted ................................ 105 dB
Input sensitivity/Impedance
(for nominal power output)
Control in mid position ........................................................ 500 mV/10k Ohm
Variable control .................................................................. 100-2,000mV/10k Ohm
Speaker impedance .................................................................. 4 or 2 Ohm (stereo)
4 Ohm (bridged, mono)
Power supply (negative ground) 14.0V DC (11-16 V permissible)
Net Weight
42.15 ................................................................................... 1.3 kg
42.17 ................................................................................... 1.5 kg
Chassis size
42.15 ................................................................................... 150(L)x50(H)x217(P) mm
42.17 ................................................................................... 180(L)x50(H)x217(P) mm

EVO NADJOH Wink KOLIKO VRIJEDI OVO?
neznam tacno al mislim da ne vrijedi puno. mozda do 50 maraka.

eddo Wrote:
mislio sam da postavi sliku pa da na osnovu slike pronadjem pojacalo na google-u. al aj ovdje izgleda se sve mora nacrtat da te ljudi nebi zaybavali. a i ne kontam gdje god postavim kometnar lesinari zamnom i odma udri kontru po mom. de ba ljudi nadjite sebi kaku zanimaciju u zivotu i prestanite jest govna iza mene.

Edo nemoj se ljutit, al ni na oficialnim stranicama nisu bas tacni podaci, evo primejer na sonyovoj sirom svijeta je pogresna slika pojacala XM-SD22X

Pozz.

dragi sharky nisu sve marke ko sony .......

eddo Wrote:

Ljudi nemojte mi edu dirat ba, lik je kontao preko slike naci indetitet pojacala preko google,a ne bog zna sta....Icon_evil

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13