Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: java igre za sony ericsson
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
tko god ima sony ericsson novije mobitele (uglavnom k700 i noviji) a radi i na dosta nokia, Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. ,stranicu sam "napravio" prije 7-8 mjeseci, al i nije neki uspijeh, kad neću davat lovu da je dodaju u google. dakle na stranici imaju skoro sve bolje igre za ove mobitele kaj je izašlo do prije 2 mjeseca, kad sam zadnji put tražio igre i upload-ao. valjda ću uskoro opet, ima dosta dobrih novih igara, pa da nebi plaćali operatoru ima ih tamo za besplatno skinut, onda prebacite sa bluetoothom ili kabelom...
ima i par programčića zgodnih za bluetooth na mobitelu SmileSmile

ak znate još koju dobru stranicu napišite tu, al uglavnom sve stranice koje imaju jako puno novih igara (i one koje još nisu službeno izašle kod nas) dosta brzo ukinu proizvođači igara ili operatori, znam slučajeve za 2 stranice u zadnjih godinu dana, postojale su oko 2-3 godine, gameloft ih skužio i zablokirao dok ne maknu njihove igre, nadam se da se to meni neće desit, ipak ja nemam tamo tolko nove igre kolko su neki imali
Hvala drug, to mi je trebalo!!! THX
ova je dobra
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
ima tona stvari i za pravljenje tema i igrica video klipova tema slika ma svega
IGY Wrote:ova je dobra
ima tona stvari i za pravljenje tema i igrica video klipova tema slika ma svega

ja je bas koristim i prezadovoljan sam istom Icon_wink
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. i na ovoj ima dobri igrica vecinom su sve novije
darko-gtd Wrote:Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. i na ovoj ima dobri igrica vecinom su sve novije

eto jos jedne pored derneka za koju moj comp nece ni da cujeIcon_twisted
a zedge ja koristim i zadovoljan sam sadrzajimaIcon_mrgreen
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. probaj ovu nadam se da ce ti ona moci kod mene moze i mobile9 ne znam sto kod tebe nece
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. evo, i ova ima hrpu stvari, al slabo igre, više animacije, realtone, video i slike
evo i tu ima neki igara za sony ericsson pa pogledajte
Reference URL's